Altaar

Afgelopen week was ik mijn altaar weer eens aan het reorganiseren, het nadeel van het getrouwd zijn met een heks (ja, mijn wederhelft is ook heks) is dat je het altaar deelt. Omdat wij een kleine man rond hebben lopen zijn de mogelijkheden voor een altaar beperkt en hebben wij besloten het altaar te delen. Leuk idee en het is ze...
2
1
Public

Hekserij en het digitale tijdperk

Hekserij en het digitale tijdperk Mooi dat social media: eindelijk kan je vanuit je luie stoel contact leggen met andere heksen, niet meer uren in de bibliotheek zitten op zoek naar interessante boeken maar gewoon een berichtje op facebook of in een forum plaatsen en in no time heb je de gewenste informatie. Hoe leuk is dat? Nou...
0
0
Public

Do no harm...

Do no harm…. Wat zeg je tegen een boze heks? * kwaak * , Do no harm but take no shit: wie kent ze niet de grappige teksten over heksen die je beter te vriend kan houden omdat je anders de kans loopt vervloekt te worden. Zelf kan ik er altijd smakelijk om lachen en ik plaats dit soort teksten ook altijd graag op mijn eigen face...
0
0
Public

Hekserij lachen?

Mag er gelachen worden tijdens het uitvoeren van rituelen? Ik vind van wel: er is geen mooiere en sterkere energie dan die van mensen die oprecht en hardop lachen. Tijdens een huisreiniging voor een lieve vriend liep ik met een athame in de ene hand en een smudgestick in de andere hand door zijn huis, om de boel flink te reinige...
0
0
Public

Salem

Salem Na een tip van een kennis heb ik laatst de Amerikaanse serie Salem gedownload, het zou echt iets voor mij zijn aldus de betreffende kennis. En inderdaad: ik vind het tot nu toe een leuke serie om te kijken. De inspiratiebron voor het verhaal is de bekende heksenjacht die heeft plaatsgevonden in Salem en daar houd de gelijk...
0
0
Public