Naiëf of wil je gewoon echt zo wanhopig in de liefde geloven?

Je hoort het steeds vaker.... Opgelicht door je virtuele geliefde Een tijdje terug zat ik een stuk te kijken bij Dr.Phill. (Ja, soms is het nog best wel eens interessant). Het ging over een vrouw die tot over haar oren zat in de schulden door haar nieuwe liefde. Haar zoon had haar aangemeld voor het programma, omdat hij zelf nie...

Mmmmm

http://www.youtube.com/watch?v=KCHOUAqRPP0 Deze moest ik even met jullie delen.... Ik hou van dit liedje, ik hou van het tempo. de muziek op zich... niet iedereen zal het even leuk vinden, maar ik....draai mijn stereo altijd even iets luider wanneer dit nummer afspeelt....

Werkelijk....schat-je me nu echt zo laag in?

De eerste Juan... Mijn nieuw verworven vrijheid, mijn nieuwe status, wel het zorgt soms voor hilarische situaties... In mijn tienerstatus waren sommige versiertrucjes al een moment om keihard te lachen samen met mijn vriendinnetjes, maar ze lijken alleen maar verder afgezakt te zijn. Daar zat ik op een feest op een stoel. Toekij...

Gebeurt dit nu werkelijk??

Het is eigenlijk een gebeurtenis van een tijdje geleden, maar mijn mond viel open van verbazing..... Ik heb een hele goede vriend. Een maatje. Iemand waarop ik kan bouwen. Zoals we wel vaker doen, hadden we weer eens wat afgesproken. Gewoon voor de gezelligheid. Om bij te kletsen. Mijn maatje is niet van Nederlandse komaf, nou j...

Is Geert Wilders een gevaarlijke man?

De hoogoplopende discussie, omtrent Discriminatie... Geert Wilders heet de man, één van de meest welbesproken politicus allertijde.... Ik zal eerlijk zijn, met sommige dingen die hij zegt of wil veranderen ben ik het volkomen eens. Ja, de man heeft zijn goede kanten. Uit de EU, de gulden terug, niet meer bezuinigen op de ouder...

Nederland, een hopeloze uitzichtloze situatie

Weer 10 sollicitaties eruit gedaan vandaag O jeetje, nu begin ik toch echt wanhopig te worden. In de laatste drie weken heb ik er al zo'n vijfentwintig sollicitaties uit gedaan. Ik solliciteer werkelijk op alles, zelfs op vacatures waar ik eigenlijk al niet voor in aanmerking kom aangezien ik niet voldoe aan de eisen, maar altij...

Is de politiek niet goed bij zijn hoofd....!!

Eigenlijk hoef ik niets te zeggen/schrijven. Het lezen van deze artikelen zegt meer dan voldoende. Van der Laan vindt het blijkbaar heel normaal dat er racistische uitingen worden verspreidt vanuit de Nederlandse Islamitsche gemeenschap en er wordt gezwaaid met een vlag waarop het Jihad teken staat (terrorisme). De pvv blijft dr...

Haat, Nijd, Jaloezie & afgunst in de social media

Haat, Nijd, Jaloezie & Afgunst in de Social Media Iets wat zo leuk had moeten zijn Social media... Wie doet er niet aan mee. Facebook is een van de bekendste, maar zo heb je ook nog MySpace en meerdere. Eigenlijk is het bedoeld voor werkgevers, althans zo is het begonnen. Op die manier kon je jezelf promoten als werknemer, e...

Waarom dan toch zoveel oordelen?

Waarom dan toch: Het verbaasd me nog steeds. Iedere keer weer. Mensen willen zichzelf zou graag voordoen als 'Open minded', maar ondertussen blijkt dat keer op keer weer slechts een luchtballon te zijn. Het verhaal van Kanye West en Kim Kardashian. Een jongen in het ziekenhuis zou tegen haar hebben gezegd over de paparazzi 'Dat ...