Blijf af!

Jong, onschuldig en levende in de ideale wereld zwom ze rond met haar familie in een prachtig subtropisch zwembad. Ze was een echt waterrat, bijna elke dag van de week was ze wel in het zwembad te vinden. Ze was sterk, onbevangen, vrolijk en zich totaal niet bewust van het kwaad wat op haar stond te wachten. Het kwaad wat haar j...
6
3
Public

Slachtoffer alimentatie, een idee.

Slachtoffer alimentatie Mijn man vertelde me een verhaal dat hij gelezen had in een krant. Een vrouw fietste naar huis en werd van haar fiets getrokken en mishandeld door twee daders. Deze vrouw is voor haar leven getekend, ze heeft een inoperabele aandoening aan haar rug en zal voor de rest van haar leven hulp behoevend zijn. Z...
6
6
Public

Gezocht: Ideale werkgever.

Vandaag de dag wordt het steeds moeilijker een goede werkgever te vinden, maar voor werkgevers ook om goede werknemers te vinden. Sollicitanten proberen te laten zien dat ze aan alle functie eisen voldoen en dan toch slaan ze de plank mis. Ik draai het nu eens om, werkgevers let op hierbij mijn vacature voor de ideale werkgever!...
21
9
Public

Year of summer.

This will be my first article in English here on Plazilla. Year of summer. It’s a single by Wildstylez ft. Niels Geuzebroek. This song brings me back a few years ago. It makes me smile, it suits me. I’ll tell you why…. The lyrics are so true.“The harder it gets the faster we seem to fall in love. The deeper we fall the m...
19
7
Public

Een kabouter in de boom.

Ik lig op de bank, niet omdat ik moe ben ook niet omdat ik lui ben, maar ik moet. Ik moet omdat ik een hernia heb, de tweede helaas. De artsen van ons vreselijke zorgstaat hebben goed voor me gezorgd, vreselijke bedoel ik dan ook sarcastisch! Ik ben goed behandeld, serieus genomen en verzorgd! Iets wat veel te veel mensen moeten...
6
1
Public

Voel je weer vrouw!

Het is me wat, leven in deze gesjeesde maatschappij! Je verdwijnt soms in de mensen massa! Stop er mee! Voel je weer lekker vrouw! Ben je moeder, echtgenote of single?! Wordt weer even een vamp fatale! Lees hier hoe! Een stukje reizen maakt je weer vrouw! Reis van huis naar het werk, trek kleding aan waarin je je lekker voelt! F...
11
5
Public

Ik voel me verloren

Soms heb je dat wel eens. Wie ben ik? Deze vraag stel ik mezelf vaak. Meestal gaat het geven van het antwoord vanzelf! Ik ben een moeder, een vrouw, een tante, een dochter, een zus, een vriendin enz. Daarmee ben ik ook zeer gelukkig! Op andere momenten weet ik het niet meer! Ik voel me dan verloren! Aan de zijlijn. Vanwege mijn ...
21
9
Public

Jij bent fantastisch!

Wat begon als een uitgestippelde en geplande dag veranderde in een zeer stressvolle en chaotische momenten om daarna weer tot een soort vreemde bewustwording en rust te komen. Begin van de dag. De planning was strak en duidelijk! Mijn dochter naar school brengen en dan door naar mijn opleiding. Daar zou ik een hele dag heel hard...
8
4
Public