Sinterklaas en de Kerstman werken samen. Zodat rijk en arm gelijk zijn. Nederlandbeter!

Ja, ja, hoho, ze zijn er weer in ons kikkerland, maar hoe nu verder? Ook al heb ik niet de pen, ik ben een grote fan van het initatief NederlandBeter en de Sint en Kerstman doen mee! Rijk en arm van nu af aan samen! Over de daken Afgelopen nacht deed ik het gordijn op een kiertje open en wat zag ik daar tot mijn grote verrassing...
25
11
Public

Gedichten en verhaal rondom Kerstmis. ( het verschil is tastbaar tijdens deze dagen )

Nog een paar dagen en dan het is Kerstmis. De schrappen in de winkels liggen weer overvol. Wat zal het dit jaar worden? Een reebout of een tam konijn. Of wordt het droog brood met water? En die kerstboom dan? Die moet natuurlijk groter zijn dan van de buurman. Of is een klein boompje op de vensterbank genoeg? En wat enorm veel v...
10
12
Public