Heerlijke Hemelse Modder zoals mijn moeder ze maakte

Heerlijk voor de feestdagen , maar zeker ook voor tussendoor ! Inclusief bereidingswijze en het recept voor hemelse modder. Hemelse modder, de naam voor een heerlijk toetje lijkend op chocolade vla maar met een smaak die je in vervoering brengt. zo heerlijk! Hoe mijn moeder, (ze was zelfs overgrootmoeder), het zo lekker klaarmaa...
3
4
Public

Mijn Moeder maakte de heerlijkste koude schotel

Vroeger Met warm weer kwamen er vaak Koude schotels op tafel zoals Rijst met krenten en koude schotel. Héérlijk en niet geëvenaard. Die van mijn moeder was toch de lekkerste. Voor de koude schotel gebruikte mijn moeder Soepvlees waarvan ze de soep had gemaakt. Het soepvlees liet ze de hele nacht trekken op het kleine pitje "d...
11
6
Public

Heerlijke Ananas Bavarois.zoals moeder ze vroeger maakte.

Benodigdheden--Ingrediënten--Bereidingswijze--. Ananas-Bavarois zoals mijn moeder ze vroeger (1960- 1985) al maakte. Mijn Moeder maakte de heerlijkste Ananas Bavarois van de hele wereld. Dat vonden wij vroeger tenminste en iedereen die het proefde was het daarmee eens. Een Streling voor de tong en funest voor je maag als je er ...
12
4
Public