Teleurstellingen in het leven.

Ook aan mij is door onze Kanjer Merel gevraagd mee te schrijven over teleurstellingen in het leven. Helaas is dit een flink aantal jaren grotendeels wat mijn leven voor leek te stellen. Ik heb besloten ergens over te schrijven wat ik nog niet helemaal eerder gedeeld heb.. Na mijn scheiding nu ongeveer tien jaar geleden kwam ik a...
24
25
Public

Mijn teleurstellingen in het leven!

Allereerst wil ik Merel bedanken voor een plekje in één van haar zilla`s. Helaas, ja Helaas, kan ik over teleurstellingen in het leven een boek schrijven... Natuurlijk doe ik dat (nog) niet, ben er wel mee bezig...en t zou zomaar een bestseller kunnen worden. Als klein meisje werd ik al teleurgesteld in volwassenen... Ze konde...
15
5
Public

Eindelijk de verlossing!

En dan is het eindelijk bijna zover.. De tijd van verlossing is eindelijk nabij. Ik ga niet bevallen schrik maar niet.. Eindelijk is het einde verhaal voor die baarmoeder van mij! Al tien jaar lang vele klachten.. Welke steeds weer erger werden. Al tien jaar lang bijna dagelijks en de laatste vier jaar zelfs dagelijks buikpijn.....
12
16
Public

Een zware piepdag hebben.

Oooohw jee... Gisteren had ik weer zo`n dag! Een humeur om op te schieten.. Om alles wel willen janken. Een dochter met een gedragstoornis en een dochter met een darmprobleem..(overigens twee pubermeiden!!) Helluuuup. Een hond met een gedragstoornis.. En steeds weer ging er iets mis, de meiden leken die dag te zijn opgestaan om ...
3
8
Public

Even boos op alles!

Sjugt, ik merkte het al toen ik opstond.. Weer zo`n dag. Al jaren bezig om financieel recht uit twee bepaalde dingen te halen. Al tien jaar lang ontzeg ik mij en mijn nog twee thuiswonende dochters alles wat maar leuk is. Want alles wat leuk is kost geld. Geld wat er niet is.. Misschien ooit nog eens aankomt. Misschien dus ook n...
13
17
Public

Heerlijk, mag ik 1 hormonenbom van u?

Vandaag is weer zo`n dag...ik jank om niks.Ach, is het eigenlijk wel niks??Mijn dochter van 17 wil al langere tijd niet goed eten, bang dat ze te zwaar word.Ik maak me daar zorgen om,als ze koekjes of chips afslaat, tja daar kunnen ze best zonder.Heel goed zelfs.Ik heb weer eens buikpijn..ben 10 WEKEN geleden geopereerd aan mijn...
0
2
Public