Hallo.02

Hallo Iedereen. Ik heb wel eens dingen geschreven en achter af denk ik , waarom deed ik dat , waarom bekek ik me mening zo en waarom ik het had gescheven weet ik het ook niet. Maar , er is altijd ook een maar en waarom dat zo is gegaan weet ik het ook niet maar wat ik weet is dat ik groene licht zie aan het einde van de tunnel ,...
2
0
Public

Goede nieuws Zilla nr. 6 Rijden op koffie

Hallo Beste Lezers Veel mensen drinken koffie omdat koffie heerlijk is . maar waar zijn wetenschappers achter gekomen is dat koffie bonnen bevatten ruim 15 % aan olie dat kan omgezet worden tot Bio brandstof en wat dat betreft het is goede nieuws want daar door worden we minder afhankelijker van de olie industrie. Naast dat kunn...
2
0
Public

Goede Nieuws Zilla nr.5 Blindheid is te genezen

Hallo Beste Lezers Tegenwoordig kunnen artsen best wel veel maar toch iedere keer blijft het mij verbazen van wat ze wel of niet kunnen. In dit geval is het bewezen dat blindheid kan genezen worden of in iedere geval paar soorten er van . En na dat ik heb gezien wat artsen in India kunnen stond ik met verbazing er naar te kijken...
3
6
Public

Goede nieuws zilla nr.4 meer CAO in 2015

Hallo Beste Lezers FNV Wil in 2015 hogere CAO voor iedereen en om precies te zijn moet het ruim 900 euro bedragen en eigenlijk is dat goed nieuws voor werknemers. het betekend dat iedereen kan z'n 75 euro per mand meer gaan uitgeven en als het aan FNV liegt dan krijgt iedereen het contant in de hand gedrukt. Meer geld voor ieder...
2
0
Public

Goede Nieuws Zilla nr.3 stamcel-tanden

Hallo Beste Lezers De 3de editie van goede nieuws zilla gaat over stamcel Tanden. Wetenschappers zijn er in geslaagd om van stamcellen te kunnen omzetten tot een volledige nieuwe tand en dat is goede nieuws voor mensen dat hun tanden kwijt zijn. wat uit onderzoek is gebleken dat wetenschappers zijn er ingeslagen om nieuwe tanden...
2
0
Public

Goede Nieuws Zilla nr.2 transparante zonnepanelen

Hallo Beste Lezers Dis is de 2de editie van goede nieuws zilla en deze gaat over transparante zonnepanelen. Veel mensen weten het dat zonnepanelen goed zijn voor milieu want ze generen elektriciteit zonder dat ze CO2 uitstootten. En tegenwoordig staat technologie gelukkig niet stil en de resultaat daar van is dat wetenschappers ...
2
0
Public

Goede Nieuws Zilla nr.1 water gebrek

Hallo Beste Lezer's Dit wordt hem dan de eerste Goede Nieuws zilla , want ja er zijn genoeg slechte dingen in onze leven , dus vandaar dat het me inspiratie is om positieve nieuws aan u te delen . Ten eerste wat ik belangrijk vond om te melden is dat er steeds minder mensen zijn op de aardbodem dat gebrek aan drink water hebben ...
2
1
Public