Sierra Leone

Sierra Leone. Zij hebben zo weinig wij in verhouding veel; Zij lopen te houwen en te pikken met een houweel. Voor 20 cent per dag, niets om hun zakken te vullen, Op de vuilnisbelt zich in lompen hullen. Steun ons en plaats uw geschriften, in onze groep zodat wij wat kunnen verrichten. Een boek uit te geven en zo geld vergaren; Z...
19
0
Public

Amnesty international, keep up the good works!

Politieke gedichten over het werk van Amnesty. Klik hier voor al mijn artikelen. Mensen van Amnesty mogen mijn werk over Amnesty vrijblijvend gebruiken. Men mag wel mijn site adres noemen ergens als tegenprestatie, maar als die mogelijkheid er niet is, geeft het niet. Mijn site adres is: http:www.PinaJones.com Dan hier de gedich...
21
2
Public

Mijn slagzinnen

Iemand zei tegen me over het gedicht: "Een Thuis ver van huis": "Ik word er helemaal stil van". Dat is toch het mooiste compliment dat je kan krijgen???? Gedicht voordracht 1. (Video). Gedicht voordracht 2015. (Video). Gedicht voordracht 2015. (De MP3). Voordracht ander gedicht. (Video). Voordracht: "Ziekten zijn indringers 2". ...
17
0
Public