Altijd koude voeten, help!

Ik heb al van alles geprobeerd. Maar ik krijg het niet voor elkaar. Mijn voeten willen niet warm worden. Niet in schoenen met een dikke voering, niet wanneer ik heel hard wrijf, niet wanneer ik veel ga lopen, niet wanneer ik ze inwikkel in een dekentje. Alleen als ik onder een warme douche ga staan of ze tegen de verwarming houd...
2
5
Public

Fit de zomer in! Begin met deze Challenge!

De afgelopen periode ben ik me bezig gaan houden met thuisoefeningen. Hoe kan je mensen inspireren. Hoe kan je mensen aan de gang houden? Hoe kan ik mensen inspireren? In de maand Maart ben ik met een aantal mensen begonnen aan de Planking challenge. De gehele maand Februari 'planken. Wat moet je doen? Er is een schema waarin st...
2
0
Public

Lijnen... Ik ben weer begonnen!

Ik heb een tijdje WW gedaan. Maar deze methode werkt voor mij niet. Ik mag daar gewoon te veel voor eten om af te kunnen vallen. Nu ben ik zelf bezig. Ik heb via Fatsecret een account! Ik mag van mezelf ongeveer 1300 tot 1400 kcal per dag eten. Soms kom ik daar wel overheen als ik bijvoorbeeld een feestje ofzo heb. Maar over het...
3
1
Public

Touwtje springen, weer helemaal hip!

Ik ben druk bezig met afvallen en ben daarbij ook veel aan het sporten. Ben dan vooral thuis oefeningen aan het doen. Nu heb ik een springtouw gekocht. Vandaag begonnen met 3 x 1 minuut en 5 x 30 sec. Zo wil ik het elke keer uit gaan bouwen. Het bevalt me goed. Ik houd jullie op de hoogte met hoe het gaat met touwtje springen!
3
0
Public

Ik wil afvallen, hoe?

Toen ik terug kwam van vakantie en op de weegschaal ging staan schrok ik toch wel. Ik kwam boven de 70 kg. Er moet wat gaan gebeuren dacht ik bij mezelf. Eten Ik heb een app gedownload, Shape up. Hierop kan je invullen hoe lang je bent, hoe zwaar je bent of je veel zittend of lopend werk doet en hoeveel je per week wilt afvallen...
3
1
Public

Linkerhemisfeer en Rechterhemisfeer

Wanneer je een hersenbloeding of herseninfarct (CVA) hebt kan dat in het rechter- of linker hemisfeer ontstaan. In de tabel hieronder is te zien waar de verschillende hemisferen voor zorgen. Linker hersenhelft Rechter hersenhelft Dominant Niet dominant Verbaal Ruimtelijk Intellectueel Intuïtief Argumenterend Ervarend Propositio...
3
0
Public