Stevia, een natuurlijke zoetstof.

lees snel meer over dit wonderlijke kruidachtige plantje. Wat is stevia ? Er zijn welgeteld 181 soorten stevia planten maar slechts één soort hiervan is zoet. Deze zoete stevia staat bekend onder de naam Stevia Rebaudiana en in Nederland beter bekend als ‘honingkruid’. De zoete smaak bevind zich in de bladeren van de plant...
13
10
Public

Cambridge dieet ervaring, nu op gewicht blijven...!

Afvallen is 1 ding, op gewicht blijven een ander ding. Op gewicht blijven Inmiddels heb ik het Cambridge dieet zo’n 5 maanden geleden afgebouwd. Het viel niet mee moet ik toegeven, het was eigenlijk ronduit eng ! Het dieet gaf me strikte lijnen of grenzen die inmiddels zo veilig waren dat geworden dat er vanaf wijken nogal wat...
3
1
Public

Kinderen, vitaminen en verse sappen.

Niet alle kinderen eten graag fruit of groente. tegenwoordig los ik dat op met een sapcentrifuge, zodat het aan tafel gewoon gezellig kan blijven... Wat een gemopper aan tafel ! Wat was ik het zat, wat was het ongezellig aan tafel. Kreten als "eet even door..", "volgende hap alstjeblieft", "potverdorie meiden, kom op"! Ik begon ...
10
6
Public

Stoppen met roken, mijn verhaal. Een succes verhaal ! Lees hoe !

Wilt u ook stoppen met roken ? Hier mijn verhaal. Je hebt altijd de keus… Begin November 2010 begon ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Op deze bewuste dinsdag morgen zat ik op de bank, met de laptop op schoot en checkte mijn mail. Mijn oudste dochter zat op school en mijn jongste dochter op de peuterspeelzaal. Ik voelde...
13
13
Public

Cambridge dieet ervaring, met foto. Nu ruim 28 kilo afgevallen !

Mijn ervaring met het Cambridge dieet. De knop ging om ! Mijn Cambridge dieet avontuur ! Dus, ik was gestopt met roken, fantastisch natuurlijk ! Ik was alleen ineens wel heel erg zwaar. Ik ben 1.61 meter en woog ineens 84 kilo. Ineens in de zin van dat ik mijn kop in het zand had gestoken natuurlijk. En wat voelde ik me daar rot...
21
14
Public