3
0

Nog steeds in AFwachting van..

Het laatste stukje wat ik schreef .was dat het roer om moest en ging. (Mijn leven leefde ik op het laatst van doksters bezoek tot dokters bezoek en soms zat ik tegen de wanhoop aan.) Waarom kon ik niet afvallen? Waarom werkte het niet? Tevreden met mijn lichaam ben ik nooit geweest. Op school werd ik altijd gepest en zelfs dagel...
2
3
Public

Alweer bijna een jaar verliefd!! <3

Iets langer dan een jaar geleden dacht ik dat het niet meer gebeuren zou.. Mijn lijf luisterde alles behale naar me (zie andere verhalen, baarmoeder) En potentiële kandidaten liet ik niet eens in de buurt komen van mijn comfortzone. En toen ineens, nog voor de operatie vertelde mijn huidige vriend dat hij met mij verder wilde.....
12
7
Public

Mijn hobby`s

Nou hier weer even een stukje over mij en wat mij bezig houd. Ik heb als hobby naast mijn schrijven bonbons, taarten, cup cakejes en cake pops maken. Heb er echt veel lol in als mensen daarna helemaal tevreden zijn over het uiterlijk en natuurlijk de smaak van mijn baksels. Vandaag deel ik met jullie een paar van mijn creaties. ...
3
2
Public

Schrijven, uitgeven, tenpaGes en meer.

Weer even iets anders over mij... Nog steeds ziek en onderweg, maar dat geeft me wel de tijd om mijn nieuwe en tevens vijfde boek.. Een roman dit keer te plaatsen op tenPages.com Door de hel voor het echte geluk! Fictie maar een echte aanrader. Heb ik je interesse gewekt? Kijk dan vlug, en alle hulp is welkom!! Dit werkt door aa...
6
7
Public

Ik ben even klaar met alles.

En ja hoor.. ik heb het weer, Ik ben er klaar mee! Mag ik heel even mijn gal spugen?? Thanks. Al mijn hele leven gebeuren er dingen die ik soms niet begrijpen kan, andere keren dan weer wel. Altijd ALS er iets gebeurd komt het in drieën, alleen het ongeluk. En nu...nu wil ik gewoon even zeuren... Roepen dat ik boos ben, er klaa...
42
24
Public

Mijn pennevruchten!

Ik heb besloten om eens een stukje te maken EN delen over mijn pennevruchten! Oftewel...alle juwelen door mijn handen geschreven, en dat zijn er een hoop. De bijzondere gave is mij gegeven, dat ik heerlijk schrijven kan. Ik schrijf over alles in mijn leven..en geniet daar met volle teugen van. Een dag niet geschreven is een heel...
11
4
Public

Een kleine update en kijkje in mijn leven...

De trouwe lezer en natuurlijk lezeressen onder ons is het vast en zeker opgevallen... Vanaf de geboorte van de pups van mijn hond Thirsa is er nauwelijks nog schrijven geweest van mijn kant. Het waren dan ook echt tropenweken..maanden! Je hebt er een leven bij...van rennen opletten, bak verschonen, voeden en opvoeden. Na het kri...
21
17
Public