Waardering voor mijn schrijfwerk, teksten en foto's

Het zal voor de meeste lezers geen verrassing meer zijn dat ik meer schrijf, dan alleen op Plazilla. Ik schrijf inmiddels voor een aantal auto(sport)-bladen en af en toe ook voor wat andere bladen, kranten en organisaties. Op die manier probeer ik van mijn hobby wat meer mijn werk te maken. Dat begint steeds meer zijn vruchten a...
26
11
Public

Deze column is geplaatst in Hot Spots Magazine: Niet meer kleurenblind

Mijn column gepubliceerd in Hotspots Magazine Hotspots Magazine heeft me als gastcolumnist in hun uitgave van juli/augustus 2013 opgenomen. Onderstaande column hebben ze één op één daarvoor gebruikt. Ik heb wel vaker artikelen over andere onderwerpen (meestal auto's of autosport) gepubliceerd gehad in bladen, maar dit was de...
6
3
Public