Vandaag... een cadeautje

Vandaag een dag dat er vanalles fout ging hier.... en omdat het de afgelopen maanden toch al weer niet zo fijn loopt allemaal, had ik er even helemaal genoeg van. De ellende houdt maar niet op en hoewel ik probeer altijd zo positief mogelijk te blijven lukte dat vandaag niet zo. Huilen, frustratie... zo'n gevoel van, waar doe ik...
4
2
Public

Wintertijd, de herfst is er weer

Herfst met je mooie kleur​en.... Het is weer vroeger donker en 's ochtends later licht, de bomen verliezen hun bladen, hun 'kopjes' naar beneden gericht. Gezellig met z'n allen op de grond, op een hoopje bij elkaar, net zoals jij en ik, lekker warm bij elkaar. Een warme jas en wollen sjaal, laarzen tegen de kou, genietend van ...
2
2
Public

Maak er wat van!

Ken je dat? Je wilt altijd bezig zijn, alles netjes hebben thuis, veel leuke dingen doen, sociale contacten onderhouden.... Nou dat wil ik dus ook, alleen.... het lukt niet echt de laatste tijd. Begin dit jaar kreeg ik te horen dat ik naast mijn chronische whiplash en astma fibromyalgie heb en dat ik ermee zal moeten leren leven...
4
12
Public

Day zero project

101 doelen in 1001 dagen... Een tijdje geleden kwam ik dit tegen en omdat ik de laatste tijd toch wel bezig ben met wat ik wil veranderen en doen enz (in mijn hoofd) dacht ik, dat is iets voor mij! Ongeveer 2 weekjes geleden ben ik begonnen dus hieronder mijn lijst met doelen... En nu actief eraan gaan werken :)) Startdatum 18 a...
0
4
Public

Lentekriebels

Zondag waren we met viertjes gezellig een stukje gaan fietsen, bijna 30 km. Lisa (bijna 7) fietste zelf mee dit keer, dus best knap vind ik. Genoten van de bomen en struiken in bloei, al dat frisse groen, de bloesem en de gele brem. Onderweg een lekker ijsje gegeten in Oisterwijk en even buiten bij kasteel Nemerlaer in Haaren wa...
2
0
Public

'Mooi-blog' geïnspireerd door Flow magazine

Mooi... Wat is mooi? Wat is de definitie van mooi... dit is voor idereen verschillend, wat de één mooi vind vind de ander lelijk. En andersom... Ik zat laatst een oude Flow te lezen en hierin stond een column geïnspireerd door 'mooi'. Ik dacht hé, dat is wel positief en een leuk onderwerp, dat kan ik ook! Hier dus mijn blogj...
11
4
Public

Mijn zielsmaatje onvoorwaardelijke liefde

Heb jij ook een zielsmaatje? Iemand waarbij je je compleet voelt, waarmee je altijd in contact staat ook als je niet bij elkaar bent? Ken je dat? Dat je zoveel om iemand geeft en elkaar zo door en door kent... de ander hoeft maar iets te denken en jij weet wat diegene bedoeld. Je iemand vastpakt en er een gevoel van liefde door ...
15
9
Public

Lente is.... krokusjes, fluitende vogeltjes en kriebels in je buik

Lente.... Een seizoen waar iedereen van houdt en weer naar uitkijkt na al die koude dagen. Een lentegedichtje met een knipoog ;) ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Lente De eerste zonnestraaltjes op mijn huid, kom 's ochtends vrolijk mijn bed weer uit, de krokusjes piepen met hun kopjes ...
8
10
Public

Even lekker lezen en ontspannen, geen ingewikkelde literatuur... lees een chicklit!

Lezen is één van mijn hobby's, even lekker alles om je heen vergeten en helemaal op gaan in een goed boek. Thrillers, detectives, romans, zelfhulpboeken.... maar soms wil je gewoon even iets wat makkelijk wegleest, iets gezelligs, grappigs en herkenbaars... Dan neem je een leuke chicklit! Wat is dat, een chicklit? Een chicklit...
11
3
Public