Als

Ik heb behoefte aan een explicatie Vandaag is namelijk zo raar in elkaar Tranen die uit mijn ogen hozen Dingen die op eigen wil mijn pad kozen Accuraat een beetje nurks Dan opeens melig Blijft dit akelig gevoel voor eeuwig Niet om over te praten Wamt zoveel is taboe Dag in Dag uit Beetje bij beetje Probeer ik mijn leven te toler...

Which color do you see

Ik heb heel lang geen gedichtje geschreven en daarom wil er vandaag weer een opzetten, hopelijk vind je het leuk om te lezen. To see what others can’t perceive Staying but actually want to leave Wondering if nothing is what it seem Awake but stuck in some kind of daydream So many stories unspoken Tons of hearts are broken Nobo...

Not worthy of help

This feeling i get Slowly turns into regret A feeling I’ve never met before So complicated to explain But so easy to feel Maybe this feeling is not real Not the same way I feel after eating a big meal Thinking it’s not a big deal Am I just exaggerating but it stays a problem of my own I’m hesitating Feeling terrible not ev...

Nul

(©)

Nul

De vorm van een ovaal Toch erg cruciaal Je kan er mee rekenen Maar het kan ook niets betekenen Een hoeveelheid aangeven Daar is toch niks aan te beleven Wat als je het anders zou bekijken Zal ik dan nog op een getal lijken Een opening waarvan die oneindig door leegte is omringd wegkijkend niet weten waar hij begint Denkend dat h...

Lost my heart

I’m losing my soul My heart is getting darker All I see is grey When will this day finally end Want to lay down forever That’s the only thing I can think of maybe not clever Don’t know how to love anymore Don't know if I still can feel the love people give me Losing myself, so many errors A explosion of anger Lots of thing...

I

I Who is I Will I ever die Does I also cry Who is me Does me see Did me found a special key What if me is I, What if I is me Does that change this melody Could that bring harmony Could that fill this empty glass of tea Could that put an end to my difficulty ©

Bries

Een koele bries Warmte tussen de windvlagen Neemt me mee Brengt me weg Laat de gordijnen bewegen Dit is wat ik zeg Doet deuren kraken Bladeren van de grond De koele bries verandert Een bries niet meer Warmte verdwenen Snelheid meer met een aantal keer Koud tussen de windvlagen Sleurt je mee Maakt kapot Huizen verwoesten Stenen v...