Gedicht; Wanneer jij opduikt

Steeds wanneer ik je foto zie prikken tranen in mijn ogen word ik omvangen door verdriet omdat de liefde ons niet toe liet Gevormd door mijn verleden keek ik naar de toekomst daar stond jij terwijl ik naar je toe rolde Zo mooi, zo puur voor mij veel te hoog gegrepen kreeg jij van mij een stempel onbereikbaar, voor jou in mijn le...
3
4
Public

Gedicht; Je laten gaan.

Steeds wanneer het moment aanbreekt Dat jij weer gaat Prikken er tranen in mijn ogen Die vechten om hun weg naar beneden Ik moet je weer laten gaan Met al mijn kracht bedwing ik mijn tranen Om ze niet te laten stromen Jou niks te laten merken Wanneer het moment weer daar is En ik je moet laten gaan Ik wil de leegte niet voelen D...
4
6
Public

Gedicht; Wat is de les van een leugenweb.

wat is de les van het leven wanneer je voorgelogen word keer op keer verleid met leugens getroost met woorden vol van bedrog steeds weer opnieuw gevangen in een web vol van vertrouwen elke keer genekt ik ban de mensen uit mijn leven door wie ik voorgelogen word littekens ontstaan door leugens bloeden steeds weer van bedrog uitge...
3
3
Public

Gedicht; Bang, omdat ik je wil.

Verdwaald in mijn hoofd word er aan me getrokken van alle kanten uit alle hoeken Opgezogen in de momenten wanneer je hier bent bij mij langzaam verscheurend als je niet bent aan mijn zij Ik wil jou beminnen naast je staan samen leven de weg begaan Wil je niet delen jou alles kunnen geven deel uit maken van je leven onze levens i...
2
2
Public

Gedicht; Dromen van jou

Tranen prikken in mijn ogen mijn lichaam rilt ik voel een leegte van binnen terwijl mijn lichaam schreeuwt Ik wil jou dicht bij me strak tegen me aan je warmte voelen samen in elkaar opgaan ik wil je liefjes strelen beminnen met zachte hand jou warmte en liefde geven zoals je nog nooit hebt gehad ik wil je niet missen wil bij je...
4
4
Public

Gedicht; Dankbaar voor een kort sprookje

verblind door jou schoonheid betoverd door je energie beleef ik steeds weer het moment omvangen van magie licht als een veertje zweef ik in het rond verdwalend in onze herinneringen van ons sprookje dat ontstond ik open mijn ogen dromen vloeien weg gemis grijpt me naar de keel waarna een traan zich aanlegt langzaam rolt hij naar...
0
0
Public

Gedicht; Verdwaald in emoties

het doet zo veel pijn wanneer ik aan je denk het gevoel wat ik had zo puur en intens was ik echt zo blind was het voor jou niet echt de liefde die ik voelde voor mij bestaat het echt nu ben ik steeds gebroken wanneer je even in gedachten bent je foto even opgedoken een tranen zee begint pijn gaat door me aderen van wanhoop en ve...
6
4
Public

Gedicht; Jij was mijn sprookje

jij was een sprookje wat mijn leven in liep als een elfje zo mooi met warmte als zonneschijn warmde je de kilte in mij mijn leven vulde zich met kleur kreeg weer langzaam glans jou sprankelende ogen lieten vlinders dwarrelen in mijn buik jou stem zo mooi als muziek je lippen teder en zacht vulde jij me gedachten met je lieve lac...
3
2
Public

Gedicht; Liefdes Strop

jij was de vrouw uit mijn dromen liet mijn bloed sneller stromen je maakte me aan het lachen deed mijn wonden verzachten ik bloeide langzaam op jij maakte een strop die je om me nek schoof terwijl ik in onze liefde geloof je trok hem langzaam strak tot het moment dat ik brak je dumpte me als vuil hield jezelf schuil liggend onde...
4
2
Public