Raadselgedicht #4

Als ik jou een raadsel in de vorm van een gedicht geef, kan jij dan raden waarover ik het heb? Wees de eerst die het antwoord vindt! Indien je niet weet hoe dit werkt, raad ik je aan om even de spelregels te bekijken. De winnaar van Raadselgedicht #3 is Rose_love. Zij had het antwoord als eerste gevonden. Proficiat! Veel plezier...
7
7
Public

Raadselgedicht #3

Als ik jou een raadsel in de vorm van een gedicht geef, kan jij dan raden waarover ik het heb? Wees de eerst die het antwoord vindt! Indien je niet weet hoe dit werkt, raad ik je aan om even de spelregels te bekijken. De winnaar van Raadselgedicht #2 ... is er niet! Candice en Rose_love hadden soortgelijke antwoorden die halfjui...
4
8
Public

Raadselgedicht #2

Als ik jou een raadsel in de vorm van een gedicht geef, kan jij dan raden waarover ik het heb? Wees de eerst die het antwoord vindt! Indien je niet weet hoe dit werkt, raad ik je aan om even de spelregels te bekijken. De winnaar van Raadselgedicht #1 was Yabba! Hij had misschien niet het juiste antwoord, maar hij zat er vrij dic...
6
6
Public

Raadselgedicht #1

Als ik jou een raadsel in de vorm van een gedicht geef, kan jij dan raden waarover ik het heb? Wees de eerst die het antwoord vindt! Indien je niet weet hoe dit werkt, raad ik je aan om even de spelregels te bekijken. Veel plezier en veel geluk! Als je wint, dan word je eervol vermeld in de volgende editie van Raadselgedichten! ...
6
2
Public

Spelregels Raadselgedichten

Het nieuwste Plazilla-spel: raadselgedichten! Ik geef een raadsel in de vorm van een gedicht en jij moet raden waarover ik het heb. In dit artikel leg ik de spelregels uit! Ik ga vanaf vandaag elk weekend een nieuw raadsel posten in de vorm van een gedicht. Het doel van het spel is dat jullie moeten raden over welk voorwerp of b...
13
6
Public

De Psychopaat

Beste Plazillianen, dit is mijn eerste gedicht dat ik online zet. Ik heb nog nooit eerder een gedicht aan het publiek vertoond, dus ik weet niet of het goed is. Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij wat feedback zouden geven. -Venuswix Er was eens een jongen, hij kwam nooit in de zon. Vol haat doordrongen, hij moordde als h...
0
0
Public