Gedicht; Mijn Liefste borderline

Elke dag leef ik met jou Je gaat met me mee naar bed Wanneer ik mijn ogen weer open Ben jij ook weer wakker en paraat Men zou haast denken dat ik van je hou Dat ik je angstvallig omarm En nooit meer zal laten gaan Maar steeds elke dag op nieuw Hoop ik dat je niet meer wakker word dat je eeuwig slapen blijft Ik alleen mijn bed ui...
4
1
Public

Gedicht; Niets meer

Soms zijn er van die momenten Dat ik niet meer wil Mezelf niet meer zie zitten Geen lucht meer wil proeven Gewoon helemaal niets meer De momenten wanneer Tranen blijven stromen Zonder goede reden Een enorme water val ontstaan. Een meer, waar ik in wil verdrinken Niets meer voelen Niks meer ondergaan Gewoon helemaal weg Geen leve...
2
1
Public

Gedicht; De Traan

De Traan Het vocht in mijn ogen, vormt zich tot een traan. Langzaam rolt hij naar beneden Tot met de laatste aanraking op mijn huid Voel ik hem naar beneden gaan. Elk moment van de dag Kan je komen, heel onverwachts Er hoeft niets te gebeuren En dan toch uit het niets, weg mijn lach. Dat vocht uit mijn ogen, wat zich vormde als ...
17
8
Public

Gedicht; Alleen

Ik heb mensen die om me geven om me heen. Maar waarom voel ik me dan soms zo alleen. Woorden die niet uitgesproken worden. Om me te beschermen tegen pijn. Of een teleurstelling te vermijden. Ik kan je zeggen dat de pijn intenser is. Als je je zo keer op keer in mensen vergist. Stelt vriendschap voor mij niks meer voor. En ga dan...
11
5
Public

Gedicht; Gevangen

Haar batterijen zijn leeg. Ze ligt in een donkere steeg. En wacht tot ze wordt bevrijd. Van de pijn die door haar rijdt. Met die grote wielen. Die alles maar vernielen. Ze probeert er tegen te vechten. En krijgt hulp van haar knechten. Maar nu kan ze niet meer. En springt in het koude meer. Ze trekt haar stekker eruit. Maar het ...
11
3
Public

Gedicht; Stemmen in mijn hoofd

Ik hoor stemmen. Stemmen in mijn hoofd. Ze roepen en ze schreeuwen. Het doet me pijn. Zoveel stemmen door elkaar. Het klinkt raar. Zoveel woorden, Zoveel zinnen, Zoveel gevoelens, Door elkaar. Ik weet niet wat ik moet doen. Het doet me zoveel pijn. Stemmen verdwijn! © Vlinnie
12
2
Public

Gedicht; Slapen is wat ik wil.

Met tranen viel ik in slaap. eenzaam en alleen in het grote bed Met tranen werd ik wakker stromend over mijn wangen landend op mijn kussen De dag is weer begonnen hij staat weer voor de deur omvangen door emoties Grijpend naar mijn keel ontneemt mij me adem slapen is wat ik wil. © Vlinnie
6
3
Public

Gedicht; Eenzaam

Elke dag dat gevoel niemand begrijpt hoe ik me voel ik voel me zo alleen zelfs met mensen om me heen voel ik me eenzaam en leef ik stilletjes mijn bestaan ©Vlinnie
7
3
Public

Gedicht; Bloedend hart.

Tranen vallen in een diepe leegte mijn ogen sluiten het hek slaat dicht bloedend blijft het kloppen Gehuld in duisternis © Vlinnie
7
8
Public