Ecgte vrienden

Eechte vrienden Echte vrienden steunen je.. Neppe vrienden doen dat niet, denk na en weet dat niet alles klopt wat je ziet. Echte vrienden vergeten die leuke tijden met jou niet, echte vrienden willen dat jij ook van de dag geniet. En gelukkig bent op jouw manier. Neppe vrienden laten zien dat ze van je houden, maar omdat jij da...

Ik ben blij

ik ben blij omdat ik er ben ik ben blij met wie ik ben ik ben blij met de dingen die ik ken ik ben blij met de vrienden die ik hebik ben blij het is niet nep ik ben blij met alles om me heen ik ben blij ik ben niet alleen ik ben blij dat het soms tegen zit want op dat moment denk ik : ik ben blij met dit

Een paard

Paarden love!!! Mijn liefste mooiste paard, mijn allerbeste maat, voor jou zal ik er altijd zijn,want bij jou voel ik me zo fijn. Hoe je manen wapperen in de wind, wil je echt weten wat ik van je vind? Mijn schat bloedmooi, wint elk toernooi, mijn schat zo lief, nooit agressief, mijn schat zo sterk, en met maar 1 kenmerk. Mijn a...

Beste vriendin

Beste vriendin Meisje ook al zie ik je niet zo veel Weet ik wel wat ik wil: Jou voor altijd als mijn beste vriendin Voor altijd mijn heldinMet jou kan ik lachen en deel ik mijn verdriet Onze tijden vergeet ik echt niet Maar tijden samen blijven zeker komen Met jou kan ik heel de wereld aan wij samen blijft voor altijd bestaan Ik...

Onbereikbare liefde

Zoals ik naar jou kijk, Zo heb ik nog nooit naar iemand gekeken. 't Kan niet, 't Is onmogelijk dat ik van je hou is al gebleken. Maar ik kan er niets aan doen dat je van 'n ander meisje houdt een meisje dat zo mooi past in je hartje van goud Ik hoop dat 't nog ooit wat tussen ons kan worden. Ook al zijn 't valse dromen Toch zal ...

Me gevoel

Met jou wil ik ... Lieverd, Met jou wil ik alles meemaken.... Met jou wil ik langs de zee lopen,Met jou wil ik zwemmen tot midden in de nacht, Met jou tegen me aan zou ik willen slapen, Met jou wil ik voor de kachel zitten, Met jou wil ik een beschuitje eten, Met jou wil ik badderen, Met jou wil ik bowlen, Met jou wil ik wandele...

December gedicht

December Weet je welke maand het is? Het is de maand December, de maand van Kerstmis. Kerstmis is heel erg fijn! En zeker om met zijn alle bij elkaar te zijn. We kunnen nu genieten van dit moment, want we worden momenteel ook ze veel verwend. Een paar dagen geleden schreven wij dit gedicht. Nu komt er blijdschap bij ons naar bov...

Gedicht heel even zwak

Ik wil gewoon even niet meer Alles doet pijn, leg me even neer Laat me even rusten, maar laat me niet alleenIk kan het even niet meer Ik stop even met vechten, ik ben zo moe Je kan me tegen de grond aandrukken Het maakt niet uit Ik kan het even niet meer Druk me weg, het maakt niet uit Verdedigen kan ik even niet meer Alles doet...

Schelden doet zeer

Schelden met kanker Ik krijg alleen al de rillingen, als ik het woord zie of hoor Mensen schelden er mee, waar is dat goed voor? Snap je dan niet dat je mensen pijn doet?En als je er mee scheld, voel je je dan goed? Bijna iedereen kent wel iemand die er aan is overleden Sommigen hebben zelf tegen kanker gestreden Of zijn door ka...