Kon ik nog maar even bij je zijn Tags/Labels: #Gedicht, #Bij, #Zijn Kon ik nog maar even bij je zijn, één minuut dat is al fijn. Mijn hand door jou haar woelen, jouw zachte huid tegen de mijne voelen. Kon ik nog maar even bij je zijn,... één minuut zonder pijn. Dingen tegen je zeggen, nog snel wat uitleggen. Kon ik nog maar ...
12
10
Public
door Galaxy
15/12/2013 21:11
Trots dat ik een zuster mag zijn Tags/Labels: #Trots, #Zuster, #Herken, #Gedicht Wat als ik je niet meer herken? als ik niet meer weet waar, of wie ik ben? Wat als elke dag het zelfde is, ik mijn echtgenoot elke dag mis? Zou jij er dan nog voor mij zijn,... ga jij mij helpen met mijn pijn? Zou jij dag en nacht voor me klaar staa...
10
5
Public
door Galaxy
12/12/2013 21:32
Tags/Labels: #Oorzaak, #Getuige, #Besluit, #Gedicht Oorzaak en getuige van haar besluit Haar hart ligt in de goot, vertrapt onder duizenden voeten. Haar ziel compleet verstoort, haar wangen met tranen doorboort. Nooit zou ze meer iemand geloven, haar levensvuur hebben jullie laten doven. Achtergelaten, helemaal alleen, honderd k...
20
13
Public
door Galaxy
10/08/2013 09:22
Tags/Labels: #Hand, #Raak, #Hart, #Breekt, Een hand Een hand raakt jou diep in je borstkas, deze hand weet jou te beminnen, jou in zijn macht te houden. Deze hand kan jou hart breken, maar ook laten dansen. Een knip met de vingers van deze hand, laten als zijn wensen uitkomen. Je doet alles voor deze hand, want het is de hand va...
13
4
Public
door Galaxy
10/08/2013 09:21
Tags/Labels: #Vrienden, #Verkeerde, #Gedicht Verkeerde vrienden Zijn hart was van steen, voor hij jou ontmoeten. Jij wist zijn gevoel te ontdooien, jij wist hoe je hem moest bekoren. Een goede jongen, maar met verkeerde vrienden. Deed alles wat hem verboden was, met zijn auto gaf hij vol gas. Met een klap viel je op de grond, hi...
10
2
Public
door Galaxy
10/08/2013 09:21
Gedicht: Ik kon alleen mezelf redden. Je aanraking voelt koud, je lippen gevoelloos. De kleur is uit je gezicht verdwenen, dit is geen goed teken. Het is mijn schuld, had ik maar meer geduld. Te laat voor schuldgevoel, jij hebt er niets meer aan. In je rechterhand had je een ring, hij was voor mij, voor onze verloving. Ik wilde ...
15
5
Public
door Galaxy
01/08/2013 10:40
Gedicht: Voor Mandy (21) oneerlijk Wat doe je als je tranen op zijn, maar van binnen voel je nog steeds de pijn. Erover praten kan ik niet meer, eraan denken doet me al zo'n zeer. Midden in het leven, daar had je moeten staan, nog zoveel liefde om te geven, maar we moesten je laten gaan. Ik had je pas nog ingewerkt, nadat je van...
51
28
Public
door Galaxy
25/04/2013 20:50
Gedicht: vertrouwen Je hoeft niets te zeggen, je hoeft het me niet uit te leggen. Ik kan het lezen in jouw ogen, je hebt weer tegen me gelogen. Ik ga bij je weg, ik heb niets aan je uitleg. Je hebt me te diep gekwetst, dit keer krijg je jezelf er niet uitgekletst. Te vaak ben ik erin getrapt, elke keer maakte jij dezelfde missta...
17
5
Public
door Galaxy
15/04/2013 20:08
One-liner: Toon je ware gevoel voor iemand. Als je van iemand houd, of iemand ontzettend leuk vindt. Dan moet je dit gewoon tegen diegene zeggen. Dit hoeft niet speciaal op valentijnsdag, maar kan elke dag. Ook al is iemand bezet, je hebt je ware gevoel getoond. En dat moet je maar durven.
20
9
Public
door Galaxy
14/02/2013 20:45