Echte liefde.

Samen staan wij aan het strand.. Gedachten gaan elk hun eigen weg, maar wij staan hand in hand. Iedere golf zit vol van liefde die stroomt van mij naar jou. Zo heb je ineens een zee vol liefde, omdat ik zoveel van je hou! Er zit een doorn aan de roos. Welke je zomaar aan me gaf, Deze roos bewaar ik in mijn hart, en neem ik mee t...
3
1
Public

Liefde en houden van.

Iedere keer als ik van je hoor.. Begint mijn hart sneller te slaan... Als je me aanraakt, gaat mijn bloed sneller stromen. Woed er een orkaan in mij. Wanneer je zegt ik hou van jou, hoor ik engelen gezang. Ik wil mijn leven met je delen, naast elkaar staan in dit leven. Voor nu en voor morgen, door dik en dun. Je steunen en je s...
3
1
Public

Liefde geluk en houden van.

Voor mijn lieve Schat. Er straalt een ster aan de hemel hoog. Een gouden glinsterende ster. Te stralen naast de maan en miljoenen andere sterren. Zo voel ik me als ik naast jou mag staan. Je leerde me opnieuw lief te hebben. Met jou kan ik de wereld aan! Twee mensen opnieuw verliefd. Genietend van het samenzijn. Hopelijk kunnen ...
7
4
Public

Liefde en geluk..heel breekbaar, t gaat zo stuk.

Breekbaar. Pril geluk, eindelijk weer verliefd! je naam staat geschreven in mijn hart. Als ik je zie begint mijn hart wild te kloppen. mijn liefde voor jou lijkt nu al niet meer te verstoppen. Wanneer je weggaat..huilt mijn hart, huilt liters zoute tranen. Omdat k je eigenlijk niet wil laten gaan, wij twee, wij horen samen. We m...
2
1
Public

Mijn 100ste bijdrage! Magie!

Magie!! Onder zacht satijnen dekens.. Een matras van zuiver dons. Drinken we wijn uit gouden bekers, want de wereld is van ons! In een wereld vol van haten, Tussen haat en liefde in. Wil ik uren met je praten, door jou krijgt mijn leven een nieuw begin! Onder wolken van zuiver lucht, een grond zo hard als steen. Blijf ik bij je ...
3
6
Public

De liefde.

Zijn naam zingt door mijn hoofd ik zie zijn gezicht steeds maar weer. Zijn zoenen proef ik nog op mijn lippen. Ik vind hem meer dan geweldig. Er is geen man die aan hem kan tippen. Je leest het vast al in mijn woordenspel.. Mijn wereld is veranderd..380 graden omgedraaid. Na bijna 11 jaar te zijn gescheiden.. Heeft het lot dit d...
3
2
Public

Gedichten voor valentijn! Veertien Februari.

Hmm kusjes! Één kusje voor je gedachten,één voor jou alleen.Twee kusjes voor je dromen, welke vaak gaan over mij(n).Drie voor alle momenten, waar ik zo blij om ben, Vier voor alle jaren, die ik je nu al ken.Vijf voor alle dagen, die ik met je delen mag.Zes voor al die dingen, waarom ik met je lach.Zeven voor het leven, wat i...
3
1
Public

Ik mis je.

Ik mis je woorden, warm en zacht. Ik mis je in deze koude dag en nacht. Ik mis het kruipen tegen je aan. Ik mis het me zomaar te laten gaan. Ik mis de emotie.. Ik mis je lach. Ik mis je sterke handen, die me dragen. En beantwoord al mijn vragen. Ik mis de woorden, liefde en houden van.. Ik mis jou, Mijn MAN!
20
7
Public

Het begon als liefde...

Vandaag Gaan mijn gedachten, alleen maar over jou. Vandaag Niet langer wachten, vandaag ben ik je vrouw. Vandaag Na lange zwoele dagen, waarin ik met je samen ben. Vandaag Wil ik je vragen, of je mij door en door kent. Vandaag Is zeer bijzonder, omdat jij bij mij bent! Vandaag Is een wonder, de liefde tussen vrouw en man.. Wat o...
11
3
Public