Verloren liefde

VERLOREN LIEFDE Soms zink ik nog diep in het verledendenk ik aan de tijd dat je naast me sliepaan de dingen die we samen dedende manier waarop je mijn naam riep Soms vlucht ik nog steeds wegdoor angst en schuld bevangenvoel ik me rot als ik je naam zegverward door dat laatste restje verlangen Ik word nog steeds gekweld door jouw...
2
0
Public

Was ik maar een maagd

WAS IK MAAR Was ik maar een maagdmet de kennis van nudan ik nu niet afgevraagdben ik of heb ik gebruikt Was ik maar een kindvol met de dromendie ik nu in het echt ondervinddie me kleiner maken dan toen Was ik maar een wijze oude mandie lacht om de dingen van vandaagdie verlangt naar het geprutsdat ik nu amper verdraag Was ik maa...
4
2
Public

Het verlossende gevoel dat je ervaart als je niet meer verliefd bent

VERLOSSING Het voelt als een verlossingom niet meer verliefd te zijnop het randje van de afgrondgevoed door verdriet en pijn Hangend aan een zijden draadjesmolt mijn hart langzaam wegverdoofd door een prachtig gevoelgevolgd door een eeuwige leegte Ik weet niet wat me bezieldetijdens die lange reis vol van onbegripgevangen door d...
2
0
Public

Dit gaat over een mooie herinnering in de liefde, gevonden in een oud dagboek, datum 20/01/1997

LOST LOVE I almost forgothow it feels to hold youit's been so long agothat you wanted me to Love flew awayonly memories remainalthough I wanted you to stayI don't want to wait in vain I still don't knowwhat to think or say'cause my heart melted like snowwhen I first saw you that day Now my heart has grown coldcaused by the empty...
0
0
Public

Karin

KARIN Mooier dan de mooiste regenbogengeef jij de dagen kleur in mijn levenmet het fonkelend groen in jouw ogenlaat je duizenden vlinders zweven Je zachte zoete stem is in mijn gedachten gevangenen woorden uit jouw mond klinken als een gedichtal jouw blikken rijmen op mijn grenzeloze verlangenmet mijn ogen gesloten zie ik toch n...
0
0
Public

Als Sterren konden spreken

Om de aandacht te trekken van een leuke meid die achter de bar werkte, moest ik wat leuks verzinnen. Ik klom in een pen en heb deze tekst voor haar geschreven.Als sterren konden spreken spraken ze over het stralen van jouw lach Het werkte...
8
1
Public

Dit is een gedicht over mijn eerst geborene, en dit is wat het met mij deed

Lief baby'tjeLief baby'tje je bent zo kleinje oogjes dicht, je handjes zo fijnik ben jouw papa en beste vriendals je lacht en als je grientLief baby'tje je bent zo teerje huidje zo zacht, zacht als een veerje maakt me zo blijje bent echt van mijLief baby'tje je lacht zo zoetje voetjes zo lief, op je neusje een sproetin mijn arme...
11
6
Public

Dit gedicht gaat over de geboorte van mijn tweeling en dit is wat het met mij deed

Toen ik jullie voor het eerst zagna die hartverscheurende nacht met zijn tweeën in mama's schoot wat was mijn geluk toen groot Tranen stroomden over mijn vermoeide gezicht want de nacht daarvoor werd ik totaal ontwricht een collega, een vriendin liet het leven doodgeschoten, afgeschreven Jullie groeiden zo ongelooflijk snelmama...
13
3
Public