Gedichten uit het leven.

op het kruispunt van mijn leven wil ik denken aan weleer op het kruispunt van mijn einde is er geen terugweg meer het gaat zo snel voorbij ik geniet van elk moment dat het licht in mijn ogen schijnt omdat ik weet dat ik nog leef op het kruispunt van mijn leven is er zoveel verdriet geweest maar ook veel vreugde het kruispunt van...
10
5
Public

Gedichten die je pakken

FANTASIE fantasie dromen van een zonnig strand terwijl het sneeuwt in mijn hart de koude doet mijn lichaam rillen mijn ogen staan verstart fantasie het dromen is begonnen met te dromen wat nooit kan als je maar genoeg je best doet dan vind je er misschien nog iets aan fantasie en dromen door elkaar ik kan het niet meer scheiden ...
8
4
Public

Gedichten die je pakken

ik geef je de liefde voor de roos als een brug die wij bouwen over onze harten heen door een pad van rozen lopen wij samen de hemel tegemoet ik geef jou met liefde een roos om de weg van de brug te behouden zodat wij samen altijd samen zullen zijn en de brug vol met rozen nooit zullen verwelken mijn roos mijn roos wat heb ik je ...
12
8
Public

Gedichten die je pakken

UITSLAANDE LIEFDE stemverheffing doet mij niets schelden doet geen zeer al was er tussen ons nog maar iets het is er gewoon niet meer slaan en schoppen het is genoeg ik heb het wel gehad al die woede opkroppen en dan zeggen "sorry lieve schat"? het komt mij iets te vaak voor dat jouw handen mij te veel raken waar het pijn doet h...
4
2
Public

Gedichten die je pakken

Keerpunt in een leven. De wenteltrap draait alsmaar door En stoppen is geen optie De dagen lengen ook mijn geest Als de dageraad verstomd In de duisternis Ben ik zo bang Alleen Zo bang Dat was ik vroeger Nooit geweest Vergeef mij de liefde Ik wist nooit wat Dit was Vergeef mij de pijn Die ik jou doe Ik merk het nu pas Dat ook de...
10
3
Public

Vertrap mijn ziel

jij vertrapte mijn ziel tot aan het bot zo ver jij versnelde mijn hartslag tot de dood mij bijna beknelde met alleen wat woorden die mij een besluit van valse noten deed beseffen dat ook jij de prooi was van een valse noot in het geheel maar jij verdiend het dat scheelt mij weer pijn van het verdriet te plaatsen dat scheelt mij ...
12
7
Public

Ik verlies jou in het niets.

als een rotsblok verpulverde jij mij onder de voet gelopen door een ander als een rotsblok viel jij voor een ander die niet een bekend was met jouw liefde als een brok beton klapte de deksel van de toekomst dicht naar een ander riool als een ezel stoot ik mijzelf weer aan de steen van eerlijkheid van eenzaamheid van dierbaarheid...
12
9
Public

Gedichten die je pakken

Verlangen. het stille verlangen dat diep in mij worstelt met de intense behoefte alleen te leven voor de liefde en verder dan ook niets weg te geven dan het hart kan doen slaan het stille verlangen van leven en doorgaan met ademen geeft de kracht in mij om verder de liefde een diepere kans te geven om door te gaan met het te bel...
7
11
Public

Gedichten die je pakken

Waak over mij. waak over mijn liefde waak over mijn geest wees dat ik altijd geliefd blijf bij hen die mij liefhadden het meest waak over mijn kinders ik heb ze gebaard gesust gerust gekust en bewust voor gevaren bewaard waak over mij alsof je nog altijd van mij houd wij waren ooit een stel en zijn nog altijd getrouwd maar waak ...
8
5
Public