Gedichten zomaar voor iedereen.

Ik weer. tranen van een eenzaam mens tranen die ik drogen wil maar is dat de wens van die onbekende voor mij dat onbekende mens? tranen van een eenzaam figuur die alleen op een bankje zit voor zich uit te huilen ik weet niet wat te doen maar wil zeker niet met haar ruilen haar kleding vaal haar gezicht nat van tranen die zo van ...
8
4
Public

Gedichten die illusies mogen heten.

Zij kijkt uit over een grote zee En verwacht in de verte te zienEen boot met haar geliefdeEn heel ja heel misschienDat hij nog van haar houd Zij vertelt haar kind van de Zware golven de stoere wind Van het huis dat voor elkeZeemanAltijd de weg wel vindNaar het onbekende Naar het onbemind Zij is de geest vanNiemandslandHier zo in...
10
7
Public

Gedichten die illusies mogen heten.

Leefbaarheid. steun mij om mijn zwijgzaamheid bid met mij voor liefde gooi met mij het roer eens om draai eens bij voel de angst niet in je hart laat de haat eens varen geef je leven een nieuwe puls door opnieuw een duik in het licht te wagen val niet van de rotsen af want de duik is lang langs het gesteente van het leven is de ...
8
7
Public

Gedichten die illusies mogen heten

ik zie jouw ogen en denk gedwee wat moet ik met dit verdriet wat moet ik ermee ik kan het even niet mijn liefde dat ben jij voor altijd in mijn geest maar maakt het mij blij? ik ben nog nooit zo somber geweest we hebben de liefde omarmt elkanders lippen beroert met de liefde die in ons brandde je hebt mijn hart verwarmt totdat i...
13
7
Public