Wat zijn antibiotica?

Antibiotoca, we kennen ze allemaal, we gebruiken ze allemaal maar wat zijn antibiotica juist? Antibiotica zijn medicijnen die aangewend worden om infecties te voorkomen en om ze te genezen. "Anti" betekent "tegen" en "bios" betekent leven.Antibiotica zijn alleen werkzaam tegen bepaalde levensvormen: ziekteverwekkende bacteriën....
3
0
Public

Domme en aparte postberichten

Hallo,Zoals iedereen het doet heb ik het ook gedaan. ik heb me geregistreerd op een profielenpagina. Ik heb heel veel berichten binnen gekregen. Ik vond het grappig wat mensen me allemaal stuurden en wou het met jullie delen.1. Verzender: naam weggehaald (31) Onderwerp: hoii Datum: 16 jun 19:35 BerichtWil je met mij trouwen ? ko...
19
6
Public

Wat heeft de ooievaar met de geboorte te maken

Wat heeft de ooievaar nu met geboorte te maken? Wij weten allemaal hoe baby’s verwekt worden en hoe baby’s ter wereld komen.Ooievaar betekend letterlijk: Geluksdrager en komt van oorsprong uit Duitsland. Ooie, betekend in het Duits Ot= weer geluk ( het is oud Duitse taal) Vaar kan je in Duitsland zien als baren… als je dez...
56
10
Public