Emoties zijn er om je in balans te houden. Als ik ergens vragen over heb dan komen de stukken vanzelf uit de lucht vallen. Zo las ik gisteren een interview met Marinus Knoope. Een interview die mij zeer welkom was. Een beter begrip gaf voor mezelf. Marinus verkondigd een aantal dingen. ‘Zoals een appelboom voorbestemd is appel...
7
7
Public
door Kirsti
28/08/2015 08:25
Het mag weer, het is weer geoorloofd. Wij als volwassenen zijn opnieuw erkend, het verlangen naar ons kind zijn , weer herkend. Op het moment, dat we echt goed tussen de lijntjes konden kleuren, waren we er eigenlijk al weer te groot voor. Ze leren ons iets aan om vervolgens, op het moment dat we het kunnen, deze vaardigheid een...
12
14
Public
door Kirsti
30/09/2014 12:10
afbeelding komt van: http://www.ceesalfrink.nl/mythologie/mythologie.html Ik zocht afbeeldingen voor bij de tekst en kwam weer een mooie kunstenaar tegen. Deze site is een bezoekje waard maar, ik hoop na het lezen van mijn verhaal. Wat een doos was die Pandora. Volgens zeggen was ze een ware schoonheid, getalenteerd en intellige...
7
4
Public
door Kirsti
01/09/2014 10:29
De nieuwe Piet, Malle Piet. Kan hier misschien iedereen mee leven? https://www.facebook.com/profile.php?id=100004184206980&fref=ts Ik kreeg op facebook een vriendschapverzoek van Malle Piet en nieuwsgierig als ik ben ging ik even op de tijdlijn kijken alvorens het verzoek te bevestigen of af te wijzen. Ik werd onmiddellijk v...
12
34
Public
door Kirsti
19/08/2014 21:16
Mijn revolutie Het is mijn manier van een gevecht Ik blaas nieuw leven in een uitgeblazen kaars Een poging tot inspiratie het delen van zingeving Verbonden door te verbinden Het is mijn manier van een gevecht Een aanval van de zijlijn met liefde en passie met dromen zonder bedrog Geloof in levenslust Het is mijn manier van een g...
7
2
Public
door Kirsti
23/04/2014 10:17
Beautiful People Maltilde Santing beautiful peopleyou live in the same world as I do but somehow I never noticed you before today I`m ashamed to say Beautiful people we share the same back door and it isn`t right we never met before but then we may never meet again if I weren`t afraid you`d laugh at me I would run and take all y...
8
11
Public
door Kirsti
17/04/2014 15:12
Dwalen je gedachten weg dan ben je weg uit de ruimte waar je lichaam is. Zat je midden in een gesprek dan is je aandacht verdeeld. De focus is weg, je bent vertrokken met je aandacht. Wat wil dit zeggen? Heeft dat, waar je aandacht naar afdwaalt, jouw aandacht nodig? Ben je op de verkeerde plek? Wees bewust of je aandachtig luis...
12
10
Public
door Kirsti
11/04/2014 09:59
Niet voor vader's ogen Ik ben weer uitgedaagd, en ik kan daar nooit weerstand aan bieden. Maar een probleem rees op. Lieve papa stop met lezen het doet mij vrezen een kijk in mijn hoofd niet geschikt voor vaders ogen uitdaging geaccepteerd met dank aan AP (alweer) en Marcel Strooband Daar wordt aan de deur gebeld zacht gebeld, h...
11
11
Public
door Kirsti
28/09/2012 12:08
Ik denk al een tijdje na over de pen en het schrijven. Eens kijken wat er vandaag uit mijn pen komt. Mijn kinderen zitten in groep 3 en 6. Mijn zoon in groep 3 is erg druk om het schrijven onder de knie te krijgen. Mijn dochter daarentegen leert het alweer langzaam af. Vorige week moest zij een werkstuk maken. Jullie raden het a...
14
17
Public
door Kirsti
18/09/2013 08:44