Kleuren voor volwassenen

Het mag weer, het is weer geoorloofd. Wij als volwassenen zijn opnieuw erkend, het verlangen naar ons kind zijn , weer herkend. Op het moment, dat we echt goed tussen de lijntjes konden kleuren, waren we er eigenlijk al weer te groot voor. Ze leren ons iets aan om vervolgens, op het moment dat we het kunnen, deze vaardigheid een...
16
14
Public

Wat een doos was die Pandora

afbeelding komt van: http://www.ceesalfrink.nl/mythologie/mythologie.html Ik zocht afbeeldingen voor bij de tekst en kwam weer een mooie kunstenaar tegen. Deze site is een bezoekje waard maar, ik hoop na het lezen van mijn verhaal. Wat een doos was die Pandora. Volgens zeggen was ze een ware schoonheid, getalenteerd en intellige...
10
4
Public

Wordt Zwarte Piet Malle Piet

De nieuwe Piet, Malle Piet. Kan hier misschien iedereen mee leven? https://www.facebook.com/profile.php?id=100004184206980&fref=ts Ik kreeg op facebook een vriendschapverzoek van Malle Piet en nieuwsgierig als ik ben ging ik even op de tijdlijn kijken alvorens het verzoek te bevestigen of af te wijzen. Ik werd onmiddellijk v...
16
34
Public

Mijn revolutie

Mijn revolutie Het is mijn manier van een gevecht Ik blaas nieuw leven in een uitgeblazen kaars Een poging tot inspiratie het delen van zingeving Verbonden door te verbinden Het is mijn manier van een gevecht Een aanval van de zijlijn met liefde en passie met dromen zonder bedrog Geloof in levenslust Het is mijn manier van een g...
10
2
Public

Een vurig betoog voor een prachtige vlinder.

Beautiful People Maltilde Santing beautiful peopleyou live in the same world as I do but somehow I never noticed you before today I`m ashamed to say Beautiful people we share the same back door and it isn`t right we never met before but then we may never meet again if I weren`t afraid you`d laugh at me I would run and take all y...
11
11
Public

Je bent waar je gedachten zijn.

Dwalen je gedachten weg dan ben je weg uit de ruimte waar je lichaam is. Zat je midden in een gesprek dan is je aandacht verdeeld. De focus is weg, je bent vertrokken met je aandacht. Wat wil dit zeggen? Heeft dat, waar je aandacht naar afdwaalt, jouw aandacht nodig? Ben je op de verkeerde plek? Wees bewust of je aandachtig luis...
16
10
Public

Niet voor vader's ogen

Niet voor vader's ogen Ik ben weer uitgedaagd, en ik kan daar nooit weerstand aan bieden. Maar een probleem rees op. Lieve papa stop met lezen het doet mij vrezen een kijk in mijn hoofd niet geschikt voor vaders ogen uitdaging geaccepteerd met dank aan AP (alweer) en Marcel Strooband Daar wordt aan de deur gebeld zacht gebeld, h...
15
11
Public

Wanneer verdwijnt de pen in het museum

Ik denk al een tijdje na over de pen en het schrijven. Eens kijken wat er vandaag uit mijn pen komt. Mijn kinderen zitten in groep 3 en 6. Mijn zoon in groep 3 is erg druk om het schrijven onder de knie te krijgen. Mijn dochter daarentegen leert het alweer langzaam af. Vorige week moest zij een werkstuk maken. Jullie raden het a...
19
17
Public

De jacht van de liefde ik vind het achterhaald.

Ik ga weer eens eigenwijs doen. Ik laat mijn gedachten weer eens gaan naar aanleiding van een geplaatst artikel van vandaag. http://www.xead.nl/de-jager Naar aanleiding van dit stuk wil ik weer eens mijn gedachten hierover laten gaan. Ik snap waar het historisch gezien vandaan komt. Maar het principe vind ik achterhaald. Het lig...
24
31
Public