Airbrush POPEYE

POPEYE Airbrush op 3D canvas doek Afmeting 50x50cm Gebruikte verf, Golden zwart en Wit. Gebruikte airbrush spuit, Rich AB300 Maart 2015 www.dekunstdraaitdoor.nl

Airbrush IJSVOGEL

IJSVOGEL Airbrush op 3D canvas doek Afmeting 50x50cm Gebruikte verf, Golden zwart en Wit. Gebruikte airbrush spuit, Rich AB300 Februari 2015 www.dekunstdraaitdoor.nl

Dont panic, little monkey -- airbrush

"Don't Panic, Little Monkey" Airbrush op 3D canvas doek Afmeting 50x50cm Gebruikte verf, Golden zwart en Wit. Gebruikte airbrush spuit, Rich AB300 januari 2015 www.dekunstdraaitdoor.nl KLAAR!! SCHETS!! HALF AF!!

Status van mijn airbrush website

Ruim een week geleden schreef ik een artikeltje (http://plazilla.com/page/4295158936/de-kunst-draait-door) over de nieuwe website die ik gemaakt heb. Ik plaatste een oproep om te kijken of er interesse was om verhalen of gedichten te plaatsen. Dat viel een beetje tegen. Ik plaatste echter een soortgelijk verzoek bij de Airbrush ...

The making of The Thing Airbrush

The making of The Thing Airbrush stripfiguur van Marvel Afgelopen week, deze airbrush gespoten, Spuit: Rich AB-300, Verf: Schmincke. op Airbrushkarton 50cm x 70cm. POTLOODSCHETS AARDIG EIND OP WEG. ACHTERGROND ZWART GESPOTEN VOOR HET EINDRESULTAAT ZIE: www.dekunstdraaitdoor.nl onder menu knop: Henny's Art NC-Klopedy december 201...

Foto's van mijn airbrushwerk, Vampire en Plee Uil

Naast informatie, verhalen, gedichten en andere ongein, wil ik ook nog een andere hobby delen. Ik plaats hier foto's van mijn airbrushwerk en zal er af en toe wat info bij geven. Algemene informatie: veel van m'n werk maak ik in de Airbrushstudio van Jean-Pierre Nijs te Waalwijk. Ik maak gebruik van een Iwata en Rich airbrush pi...

Foto's van mijn airbrushwerk, Monkey en Ei

Naast informatie, verhalen, gedichten en andere ongein, wil ik ook nog een andere hobby delen. Ik plaats hier foto's van mijn airbrushwerk en zal er af en toe wat info bij geven. Algemene informatie: veel van m'n werk maak ik in de Airbrushstudio van Jean-Pierre Nijs te Waalwijk. Ik maak gebruik van een Iwata en Rich airbrush pi...

Foto's van mijn airbrushwerk, Bambi en BigCat

Naast informatie, verhalen, gedichten en andere ongein, wil ik ook nog een andere hobby delen. Ik plaats hier foto's van mijn airbrushwerk en zal er af en toe wat info bij geven. Algemene informatie: veel van m'n werk maak ik in de Airbrushstudio van Jean-Pierre Nijs te Waalwijk. Ik maak gebruik van een Iwata en Rich airbrush pi...

Foto's van mijn airbrushwerk, Evil, Scary en Skulls on fire

Naast informatie, verhalen, gedichten en andere ongein, wil ik ook nog een andere hobby delen. Ik plaats hier foto's van mijn airbrushwerk en zal er af en toe wat info bij geven. Algemene informatie: De drie werken zijn gespoten op MDF plaat. Formaat: 70cm x 50cm gespoten met Schmincke airbrushverf, Golden, House of Kolor en bla...