Michael Hutchence, 22 January 1960 - 22 November 1997.

Michael Hutchence, 22 January 1960 - 22 November 1997. It was 18 years ago today, that Michael Hutchence left us at a horrible way. RIP: You good man, wished to you by a very fanatic fan! 22 November, 2015, Pina Jones of www.PinaJones.nl Aanverwante blogs: Backstage @ INXS. http://pinajones.plazilla.com/page/4295103326/the-love-...
2
0
Public

Michael Hutchence.

I saw your appearance Right in front of me. For me you are really Not a person but THE! Blessed are the days We backstage met: This I never will forget!
7
0
Public

Leegte

In memoriam: Michael Hutchence, 1960-1997. Thanx to "Searching"/Leegte Zwijgend rookt hij, de éne sigaret na de andere. Een haal, zonder betekenis. Dwaasheid, woede in zijn kop. De angst in hem maakt hem gek. Bedwelmd, hem volkomen omhuld, in een wolk van rook Net als gisteren staart hij voor zich uit en besluit weer die éne s...
7
0
Public

Backstage bij INXS

Ik droomde vannacht over dat ik backstage was bij INXS en dat mijn camera het niet deed! Hij moest opgeladen worden!!! Notabene! Ik kijken bij de geluidsinstallatie van INXS of ik mijn camera ergens kon inpluggen om 'm effe op te laden. Ja hoor daar zag ik een in/out-put of ingang voor USB. ik plugde mijn camera eraan vast en li...
21
0
Public

The love-deny-er

The Love-deny-er. He never wanted love, he only wanted fun. Sex, drugs and rock 'n roll for him it wasn't all undone. He just did all that God had forbidden, But only love he thought was scary, When love came, he just was hidden. Then it was too late, the love-deny-er died. All whom ever had want him sit at his grave and cried. ...
19
0
Public