Alles heeft aandacht nodig

Iets meer liefde, zorg en aandacht Voor de dingen in en om je heen Je auto, je gazonnetje of balkonnetje, je gebit, je kinderen, je darmen, je fiets, je partner, je vrienden, de was, je rekeningen, je familie, je huisdier, je conditie, zelfs je computer, smartphone en ga zo maar door, het heeft allemaal onderhoud nodig voor het ...
19
18
Public

De gezondheidsrevolutie en blinde vlekken

Was het een grote blinde vlek van mij of is het eigenlijk wel te verklaren? Na een lezing van onder andere Ralph Moorman over de hormoonfactor weet ik dat het niet alleen aan mij ligt. Gezond eten is niet vanzelfsprekend, integendeel! Inmiddels ben ik de middelbare leeftijd ruim gepasseerd en ik ben mijn lichaam dankbaar dat ik ...
20
30
Public

De pijnappelklier ontkalken en activeren

Dit artikel, geschreven door Crispijn Hartzema, vond ik in mijn mailbox. Zij roept op dit artikel te delen, waardoor ik het hier publiceer. De informatie is mijn inziens zeer de moeite waard. Alles wat je moet weten over de pijnappelklier|Ontkalken&Activeren De pijnappelkier, ook wel epifyse genoemd, is een kleine dennenappe...
8
6
Public