Moeder en Dochter bij de Down Under Obstacle Run. ROAR!!!

Gisteren was mijn man jarig en zeker nadat hij de laatste keer duidelijk had gemaakt dat dat geblubber niks voor hem was, kon ik het hem niet aandoen die run te laten lopen. Mijn oudste dochter wilde echter heel graag meedoen en wat voor moeder ben je dan als je je kind daarin niet stimuleert. Hoe jonger je aan obstacle running ...
0
0
Public

Ach, die arme Sebby...

ACH DIE ARME SEBBY… Oh en nu is half Nederland aan het zeveren over een manneke wat niet met zijn vader over de finish mocht bij de Marathon… Wie heeft inmiddels niet het tranentrekkende filmpje gezien van het jongetje dat mee wil lopen met zijn vader en wordt tegengehouden door de beveiliging? Ach wat zielig… Zielig??? He...
6
3
Public

Hoe kom ik uit die Dip?

Iedereen die sport naar een bepaald doel toe kent het wel. De Sport Dip. Of zeg maar gerust DIP!!! Wekenlang leef je ergens naartoe en plotseling is het moment daar. Je geeft alles wat je in je hebt, al die uren, weken, maanden trainen, afzien, sociale uitnodigingen afslaan, voeding balanceren. Alles wat je maar gedaan hebt om d...
6
1
Public

En we rollen verder...

Laatst schreef ik al een stukje voor jullie over hoe ik wilde gaan (leren) skaten, maar alleen nog oude skates had waar je pijnlijke voeten van kreeg. Daar moest dus snel verandering in komen en zo begon ik dus met Powerslide skates die ik online kocht bij de Wehkamp. Vrij eenvoudig model, 2×4 wieltjes van 84 centimeter, hoge s...
2
1
Public

Mijn eerste Obstacle Run; Down Under.

Al weken was ik bloednerveus voor deze run. In de beschrijving stond dan wel dat je alleen een goede conditie en genoeg kracht om 3 pakken melk op te tillen nodig had, maar ik wist het nog niet zo. Toch had ik me ingeschreven, weliswaar in een opwelling, maar niet helemaal zonder nadenken. De gewone stukjes lopen begonnen me wat...
7
4
Public

Arinka on Wheels.

Ik zie me nog staan een jaar geleden. Of meer ongemakkelijk zitten op mijn knieën eigenlijk, terwijl ik met veel moeite probeer een paar skates vanachter het luik op zolder te vissen. Dwars door de spinnenwebben heen krijg ik ze te pakken, nog een wonder dat ik ze nog heb. Bij een verhuizing 10 jaar geleden stond ik met die bon...
8
6
Public

Hardlopen met Hooikoorts.

Ben ik normaal gesproken al net een havenwerker als ik hardloop – ik rochel en snuit wat van me af en de eerste de beste voorbijganger op de fietst moet maar uitkijken dat hij of zij niet geraakt wordt – met dit mooie lenteweer is het helemaal raak. Ik heb namelijk hooikoorts. En ik kan jullie vertellen: Dat maakt het lopen ...
4
3
Public

Osaga; Goedkoop is duurkoop of gewoon leuk?

Osaga.. misschien heb je er al eens van gehoord, maar de kans is groter dat je de naam nog nooit gehoord hebt. Osaga is het eigen merk van Scapino, vroeger bekend als Dutchy. Hierover zegt Scapino zelf: OSAGA IS GESCHIKT VOOR ALLE SPORTIEVELINGEN In 2013 heeft Scapino het nieuwe sportmerk Osaga geïntroduceerd, voorheen Dutchy. ...
2
1
Public