Kwartjesvolk

Geniet maar van het leven. In mijn geboortedorp Zeeland is Kwartjesvolk al vanouds bekend. Mijn eerste kennismaking was ongeveer 34 jaar geleden 1981, met veel plezier geluisterd naar de vaak lollige zoals " Roodkapje " of melancholische muziek die mooi aan elkaar gekletst werd door Tinus , sindsdien niet meer weg te denken uit ...
7
6
Public

Windsurfing special Josh

MIjn nieuwste filmpje Me windsurfing. Filmpjes maken ,leuk. Mijn nieuwste hobby die misschien nog vruchten afwerpt. Met trots laat ik deze zien. Volg al mijn verschillende soorten filmpjes op youtube en geniet. enne.. ik ben heel blij met likes. Windsurf Josh - Grindkuilen Langenboom-Mill
6
1
Public

Josh Plazilla.com

Graag gemaakt Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden En dat je van deze soort muziek houd Niet door mij gespeeld hoor, maar wel een van mijn favoriete stijlen. Mijn nieuwste video compilatie op youtube
4
5
Public

Grindkuilen Mill Langenboom 1

Josh heeft er weer een hobby bij, "filmen en video`s op youtube maken. Nieuw: filmpjes van Josh Geniet van de mooie natuur, het stromende water en een lekker relaxed muziekje, achterop de surfplank bij Josh. Peddelend over het water op mijn eigen Stekkie waar ik al vanaf mijn derde jaar vele keren per jaar kom. Zwemmen kon ik pa...
7
5
Public

Grindkuilen Mill Langenboom 2

Boven en onder het oppervlak Als er geen of te weinig wind staat ga ik graag op mijn surfplank peddelen zwemmen of snorkelen, ik kijk dan in het water en wil dit graag met jullie delen. Drie en een halve min onderwater film by Josh
6
8
Public

Beethoven The Moonlight Sonata By Josh

Josh Speelt voor u de "Mondscheinsonate von Beethoven".... In mijn jeugd 9 a 16 jaar was ik o.a. bevriend met een talentvolle jongen, hij sloeg een klas over en zat sindsdien bij mij in de klas na lagere school ging ik naar de LTS en hij ging naar het gymnasium. We bleven vrienden tot we met 17 jaar ons eigen weg gingen Hij besp...
12
15
Public

Kinderen voor Kinderen (2015)

Kinderen voor kinderen songfestival wat al bestaat vanaf 1980 is een van de mooiste muzikale shows die ik ken. Ik geniet van de zuivere stemmen. Bruisend, soms vertederend ,soms grappig, soms heel gevoelig ,maar telkens weer anders. Dan weer dat leuke ritme of die aparte melodie die bijzonder mooie tekst. De begeleidingen zijn t...
4
6
Public

Ewan Dobson- Gabriella Quevedo-Sunga Jung

Aanraders Gitaristen. Zo af en toe loop je tegen iets vernieuwends aan ,Zo ook nu weer een Gitarist met een unieke stijl , de moeite waard om te beluisteren. Link naar > Ewan Dobson Naast de jonge Sunga Jung die ik al eerder aanprees, en die ik ontzettend goed vind is me ook een jonge gitariste opgevallen met dezelfde kwalite...
4
10
Public

Geen excuus meer, Zo moet men gitaar spelen.zoals Sungha Jung

Mijn grote voorbeeld was Mark knofler Op zoek naar allerlei voorbeelden, mooie nummers, geweldig gitaarspel grote voorbeelden zoals Mark Knopfler en Tommy Emmanuel en vele andere namen , ben ik toch de gitarist tegen gekomen die volledig beantwoord aan mijn idee hoe een gitarist zou moeten zijn. Frappant is dat deze gitarist nie...
21
28
Public