ThanKX to Suicide Blonde

"De fatale single.” (Heb ik eindelijk weer een publicatie, vergeten ze (het stelletje *&^%$#) mijn naam eronder te zetten. Bel ik boos op naar de redactie van Nieuwsweek: “Ja, we hadden geen ruimte meer”)! Hier komt-ie- : (Inleiding tot het gedicht) : Jely is een meisje dat zelfmoord pleegde in 1993. Ik heb erop ''gewa...
2
0
Public

Een Bill Wyman, Gerrie, Snow en Pien -Foto

Backstage...en dan? Foto's maken natuurlijk!!! Een foto met Bill Wyman, Gerrie Schouten, Snowy Bar(e)foot en Pina Jones: Snowy past op de foto: (Officieel benoemd tot oppasser): Tada!: Tada!: Pien trots op Gerrie!:
3
0
Public

Backstage...en dan? SCORPIONS enzo

Backstage...en dan.....? Foto's maken natuurlijk!!! https://tallsay.com/page/4294989540/backstage-bij-de-scorpions-2 The Scorpions! This is Klaus Meine with Pina Jones: (31 Januari 1991): Klaus signeert. (31 Oktober 1991): 31 Januari 1991: Klaus met een brief van mij in zijn hand: 30 Oktober 1991: Klaus zet zijn handtekening op ...
7
3
Public

Beste Jeroen van Inkel

Beste Jeroen, Je bent een fijne vent, die heel veel mensen kent. Nee, jij leeft niet zo benauwd; Jij bent er eentje die van veel mensen houdt. Daarom hierbij op jouw beurt krijg je weer liefs van deze fan: De number one fan die ik ben! Liefs, Je number one fan Erwina alias Pina Jones! (Ook te vinden op jouwgedichten.nl).
7
0
Public

Faxen naar radio 10 gold.

Faxen naar Radio 10 Gold, voorheen Radio 10 FM. Faxen naar 10 Gold: (Met een paar heb ik t-shirts gewonnen). Mijn naam is Pina en de reden dat ik naar ik naar 10fm luister? Pfff er zijn zoveel redenen, ik zal er een paar noemen; Ik weet geen reden om niet te luisteren. Dus als ik niet luister heb ik geen reden en ben ik dus onre...
19
4
Public

Ode aan Edwin Ouwehand

Ode aan Edwin Ouwehand. Alles gaat aan kant bij aanwezigheid van Edwin Ouwehand. Want dan gaan de voetjes van de vloer. Nee,niks geen geouweh... Geen geouweh...nee dat niet; Want Edwin kijkt wel goed uit wat hij roept en of hij er geen dingen per ongeluk uit flapt of floept. Nee, want de muziek staat centraal in Edwins uren; Die...
17
0
Public

Mijn klein geheim

Gedicht:Klik hier voor de voordracht! Geheim. Ik heb een geheim en ik zet hier een hint ernaar op rijm Want echt blootgeven wil ik mijn geheim nog niet. Terwijl ik dit type heb ik muziek aan en luister naar de beat. Berken op maandag een beter programma is er niet. Oei!; Nou heb ik toch mijn geheim verraden! En mijn geheime onde...
6
1
Public

Questions and poems for Jules

Onderstaande kan ook staan op de Hyves van JoepenPien, Hyves PinaJones, Mijn site: "At Pina's" en de MySapce van FunkyCoolErwina. These are questions and poems for Julian Lennon. 1. If you could make a wish, what would it be? 2. Do you go by a nickname, if yes which one and why? 3. Say a sweet phrase to me. 4. Think out a rhyme ...
17
0
Public

USB Stick

(Klik hier voor al mijn artikelen). Veronica-Jays Klik hier!!! KX-Jays: Klik hier!!! Q-Jays: Klik hier!!! http://mijn-publicaties.plazilla.com/voorwaarden-bij-publicaties Beste mensen, (Brief naar DJs): Hierbij een USB-Stick. Het gaat om het bestand MP3s van jingles enzo. Hier staan jingles op en tracks en mp3s van gedichten die...
19
1
Public