Ik mis je stem

Ik geef jullie een stem Om je waarheid te spreken Ik geef jullie een stem Om de confrontatie aan te gaan .. Ik geef jullie de moed Om te durven leven .. Voor jezelf te vechten En niet in de kou te laten staan .. Vanuit mijn ziel geef ik jullie mijn liefde Doordrongen van onvoorwaardelijkheid ‘ Laat deze liefde je volledig vull...
32
22
Public

De zorg

Vragen die om een antwoord vragen de zoektocht van het kasje naar de muur Hoezo de zorg wordt te duur laten ze zich daar dan ook naar gedragen © spiritlady

Mijn hart

mijn hart vol met tranen .. die geen omschrijving kent dit is niet in woorden te pakken alleen te begrijpen als je de ware eenheid kent © spiritlady
29
9
Public

Soms, ja soms

Soms zijn er van die momenten, Dan heb je even geen woorden. Sprakeloos door een gevoel Waardoor je wordt overmeesterd. Emoties borrelen op Ik wil er geen aandacht aan besteden Maar genieten van het moment Dat me raakt en vasthoudt. Onrustig ga ik rennen Vlucht in mijn gedachten Als een afleiding Van dat diepe gevoel Om uiteinde...
32
16
Public

Nieuwe wegen

een lang vervlogen tijd, weggevlogen een blauwdruk achtergelaten op mijn ziel mijn dromen en idealen uiteen gevallen omdat dit niet langer beviel. De herinneringen tonen zich Als spiegels in mijn huis In mijn dagelijkse omgeving Bij mezelf thuis Ik kijk , ik observeer Ik laat ze allemaal achter Het wegvallen van het schild Maakt...
16
7
Public

Het is stil , zo stil

Het is stil ,zo stil Te midden van alle tumult Die zich om me heen verzameld Het vuur brand De passie is aanwezig Maar ik kan de warmte niet vinden Mijn ogen zoeken Nietszeggend rond Op zoek naar de onuitgesproken woorden Die ene blik Die zoveel zegt, Zonder dat anderen het hoorden. Ik zoek naar de linkerhand waarmee ik als rech...
37
27
Public

Kijk in de spiegel

Kijk Kijk in de Spiegel Naar jouw wensen En dromen Die zijn vervlogen Kijk in de spiegel Diep in jouw ogen Die slechts een schim laten zien Van wie jij ooit was. Levenloos verborgen Levend in de illusie Van de werkelijkheid Die je hebt gecreëerd Gevangen in een web Gehuld in de materie Zoekend naar het geluk Wat zich tegen je h...
25
17
Public

Als mens en dier samenkomen

dan krijg je toch echt een hilarisch verhaal Als mens en dier samenkomen Vanmorgen vroeg zat ik bij een cliënt, En kreeg ik te horen wat maar niet went Kom maar bij mama hoor ik haar zeggen. Tegen haar kat die bijna kittens moet leggen Neuk jij met katten vraag ik haar beleefd. Sinds je niet meer met een man samenleeft Ze kijkt...
19
16
Public

Emoties horen bij het leven

toch willen we ze vaak geen plekje geven De traan Zout brandend vocht in mijn ogen Verzamelt zich langzaam Tot een kleurloze parel Het zoekt een weg langs mijn ooghoek En glijdt kriebelend over mijn wang Als een bevrijding van pijn De trieste herinneringen stromen Als een rivier langs de berg Via mijn gezicht naar beneden En vol...
29
20
Public