Tweedehandskleding; verdien eenvoudig een zakcentje bij Appel & Ei

Puilt je kast uit met overtollige kleding en stapelen de schoenendozen zich op? Dan wordt het tijd om eens naar Appel & Ei te gaan. Appel & Ei 'Appel en Ei verkoopt tweedehands merkkleding op een eersteklas manier...' zo opent de site van Appel en Ei. Ondertussen kan ik dat beamen. Ik ben een paar keer in de winkel gewee...
4
1
Public

Oogmake-up remover; Lancome versus Etos

Gebruik je (waterproof) mascara en ben je nog steeds op zoek naar de ideale oogmake-up remover die ook nog eens betaalbaar is? Lees dan snel verder en kom, net als ik, tot de conclusie dat duur niet altijd het beste hoeft te zijn. Lancome Jarenlang gebruikte ik de oogmake-up remover van Lancome; Bi-Facil Instant Cleanser (125 ml...
2
0
Public

Facelift voor 75 eurocent; review Kruidvat Skin Booster

Een facelift voor slechts 75 eurocent? Zonder operatie je gezicht glad en gaaf? Ik testte voor jou een nieuw product uit van het Kruidvat; de Skin Booster. Vanmiddag liep ik bij het Kruidvat toen mijn oog viel op een nieuw product, de skin booster. Mijn aandacht werd er gelijk door getrokken. Niet omdat de verpakking opviel, maa...
28
12
Public

Review: HEMA gekleurde contactlenzen blauw (zonder sterkte)

Wil je voor een keertje prachtige blauwe kijkers? Dat kan nu heel eenvoudig met kleurlenzen die je gewoon bij de HEMA kunt kopen. Ik probeerde het voor je uit… Blauwe ogen Het is niet zo dat ik ontevreden ben met de kleur van mijn ogen, helemaal niet zelfs. Ze zijn diepgroen van kleur en soms lijkt het alsof er een gouden rand...
24
10
Public

Review: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

Ben jij ook nog steeds op zoek naar de perfecte mascara? Mascara die al na één laagje je wimpers voller en langer maakt? Zoek dan niet verder.. ik heb ‘m gevonden! Merken Alle merken mascara heb ik geprobeerd, goedkoop, duur, extreem duur en zo nu en dan zat er eentje tussen die redelijk aan mijn wensen voldeed. Daar bleef i...
8
5
Public

De Tangle Teezer; de pijnloze anti-klit borstel

Droom jij ook van een borstel die je haar pijnloos van de klitten ontdoet? Wil jij een borstel die tegelijk je hoofdhuid masseert? Dan is de Tangle Teezer iets voor jou! Gisteren zat ik bij de kapper en het viel me op dat de kapster moeiteloos door mijn (natte) haren borstelde. Iets dat met mijn dikke en lange haar bijna onmogel...
26
9
Public

Paracetamol 500 mg granulaat (sachet); review

Wel een paracetamol bij de hand maar geen water? Kruidvat komt met iets heel nieuws, paracetamol waarbij je geen water nodig hebt. Grijp jij bij lichte pijn en/of koorts ook snel naar een paracetamol? En hoe doe je dat als je geen water in de buurt hebt? Kruidvat komt met iets nieuws. Sachets met daarin een poeder die je zonder ...
47
12
Public

De lekkerste koekjes voor bij de thee; top tien

Als er iets is waar je mij altijd voor wakker mag maken zijn het koekjes. Koekjes met chocolade, koekjes met kaneel, krakelingen, wafeltjes…het maakt me niets uit. In dit artikel de lekkerste koekjes allertijden voor bij de koffie en de thee. Thee met een koekje De meesten van ons herinneren het zich nog wel. Als je thuis kwam...
65
19
Public