Roos....

Roos als symboliek van liefde verwelken en vergaan zo zullen velen ook met valentijn die dag ingaan liefde als sceptisch weten waarin men oude liefdes graag wil vergeten of omarmen Liefde als een roos geurig en kleurrijk broos en mooi verwelkt verdwenen toch is de roos ons elk gegeven DOOR je eigen leven te omarmen Fijne valenti...
12
8
Public

Als onmacht de geest beneveld

Als onmacht de geest beneveld `t hart in kramp geraakt dan is het enkel hopen dat alles wat ontregeld de weg terug vind naar de rust OMDAT liefde in die onmacht niet `t ontnemen zal maar juist de kracht ons geeft -Yneke-
10
11
Public

Goedemorgen

Goedemorgen lieve mensen Ook al is het weer die Maandag heeft de wind de nacht gebruikt zal deze ook vandaag zich nog laten horen misschien juist daarom kom ik u met mijn goedemorgen storen de wind speelde met mijn gedachten deze afgelopen nachten Nu is de ochtend naderbij en hoop dat mensen zoals u en mij deze week op zijn mins...
12
13
Public

Waar de liefde groeit en stoeit

Is het liefde wat ik voel voor `t leven zelf die mij telkens weer de hand toereikt is het liefde als ik merk wanneer blijkt dat het doelloos lijken met vele anderen valt te vergelijken de wereld niet alleen een egocentraal gericht beleven ons te bieden heeft is het liefde voor het theatrale non-verbaal dat vaak prachtig aansluit...
16
5
Public

Ik heb je gezien

Ik heb je gezien gevoeld, omarmd bewonderd, bekeken maar onze omgang Is bezweken Omdat ik vrij wilde zijn -Yneke-
11
9
Public

Drie heldere sterren op een rij

Drie heldere sterren op een rij , die aan de hemel prijken zijn een naam door de mensheid meegegeven `t zal mij een zorg nu wezen, mijn hersenen denken niet die richting op van sterrenkunde ze lonken, schitteren het aardsgebeuren ontgaat mij bij het aanzien van die drie heldere sterren op een rij zoals ze aan de hemel prijken is...
12
8
Public

Dapper denken

Voelen, denken, doen keuze`s maken angst erkennen durf dapper denken net zolang totdat je dapper durft te zijn -Yneke- (eigenfoto)
16
4
Public

Jouw tranen in mijn handen

ik zou willen dat mijn handen meer zouden kunnen dan jouw tranen vangen dat jij zou weten dat mijn hart je al het goede gunt `t meest de kracht van jezelf HET VRIJE LEVEN `t zijn jouw tranen in mijn handen die mij klein maken machteloos toch hoop ik dat het je een beetje troost van binnen -Yneke- Kwam zomaar in mij op, niet spec...
13
11
Public

Niet denken aan

Niet denken aan termen termen die snoeihard klinken klinken als mokerslagen voelen ook Hard voor een teder hart een breekbaar beschadigd wezen, die harde termen niet lang meer zal verdragen Niet denken aan die termen, is het leven best te doen denkend aan het warme liefdevol ontfermen wat een mens zo goed zal doen Klonk het hard...
16
10
Public