Het leven een feest ?

Je bent de uitdrukking vast wel eens tegen gekomen: Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Hoe wereldvreemd moet je wel niet zijn om dat te geloven? Het leven is helemaal geen feest, al hang je nog zo veel slingers op! Begrijp me niet verkeerd, als er wat te vieren valt, dan help ik graag de slingers o...

Enig idee wat dit zijn ?

't Is al weer enige tijd geleden dat ik dit bord tegenkwam: Enig idee wat voor bromfietsen dit zijn: paarden-bromfietsen? Tekst en foto: © 2014 Copyright Cor de Vrieze, Arnhem

Je zal maar net de Wegenwacht nodig hebben !

Dan zul je toch even geduld moeten hebben !

Telkens als ik met m'n auto een stukje wil scheuren, ga ik naar Achterberg

Telkens als ik zin heb om met m'n auto een stukje te scheuren, ga ik hier eerst even tanken: Krijg je nu ook zin om te scheuren? Je vindt dit tankstation aan de Cuneraweg te Achterberg (gemeente Rhenen). Tekst en foto: © Copyright 2014, Cor de Vrieze, Arnhem