Neem een een break out.

Vanaf vandaag ben ik even een week of anderhalf niet op de site, of welke site dan ook. Moet even pas op de plaats nemen voor mezelf. Gaat niet helemaal jofel met mij, dus even geen tikwerk. Wens jullie alsnog ( alweer) fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar. Kreeg vandaag mijn zuurstofmasker, die ik voor de rest van mijn leven m...
29
21
Public

Rondje Amsterdam.

Leuk, de eerste kerstdag gezellig vanaf ons vakantieadres naar mijn nicht in Amsterdam samen de kerst vieren met mijn zieke zusje en nog een vrijgezelle nicht en neef. Dus mijn altijd op zeker spelende vrouw had thuis al 2 routeplanners uitgeprint met de kortste en makkelijkste weg naar het adres in Amsterdam waar wij zijn moest...
2
2
Public

Geld, geld en nog eens geld.

ONS GELD!!!! Wat mis ik toch deze briefjes waar ik mee grootgebracht werd, wat mis ik die vuurtoren die ik toch wel zelden in mijn handen had, niet te praten over die 1000 gulden. Want met de huidige euro wil het niet helemaal lukken. Zoveel landen naar de knoppen door die koleremunt die alles omzet in waardeloze spullen en alle...
20
15
Public

Utopia the real story.

Huilen met de pet, van het lachen dan. Wij zijn zeker geen dummy's als kijkers toch? Ik kijk niet elke avond, maar als ik bij “utopiagekte”lees merk ik dat wij als kijker ontzettend besodemieterd worden. Maar dat had ik in de eerste maand al door. Men wordt daar door de regie gestuurd. Het plan dat die idioot van een Ruud he...
11
11
Public

Bedtoestanden deel 1

Bedtoestanden deel één Lig ik heerlijk in bed en met een kachel van een vrouw naast mij is het heerlijk toeven, zou je denken. Nou verkeerd gedacht hoor, bij ons is het al vijf jaar een show in bed, zodat de buren denken dat we elke dag en seksshow weggeven gevolgd door een striptease vol gelach. Nou verre van dat. Vrouwlief h...
19
15
Public

Spelletje doen dan?

SPELLEN WE GAAN DOOR! Dit spel heeft heel lang op Hyves een hit gehad. Iedereen deed mee, iedereen kwam ook met de gekste ideeën. Ik heb mezelf er ook toen een keer aan gewaagd en was gelijk verslaafd. Je moet als het ware in de hersens van een ander kruipen, je kanis gebruiken op z´n Amsterdams gezegd. Het gaat mij niet om de...
12
16
Public

Lesbische mensen zijn ook pedo's

LESBISCHE MENSEN ZIJN OOK PEDO'S Ja, uit die tijd kom ik. Een homoseksueel was een kinderlokker en een lollepot ( lesbienne) was een meisjeslokster. Geloof jij het in deze tijd? Ik geloof de priesters niet eens meer, heb ik trouwens nooit geloofd hoor. Waarom ik hierover begin? Nou de homohaat steekt de kop weer op, niet zo een ...
41
23
Public

WAS VROEGER NOU ECHT GEZELLIGER?

VROEGER, DAT IS LANG GELEDEN. Vroeger was de melk vers. Die kwam de melkboer in een kannetje of pannetje van moeders de vrouw zelf vullen en afgeven. En nog lekker ook. Vroeger hadden veel mensen een kolenkachel. Zo wij thuis ook. En mijn moeder was gek van die kachel, je kon er zo lekker je pannen vast opzetten, voor het avonde...
13
11
Public

Dré gooi open die deur!

Dré Hazes jr. Eindelijk wat openheid over al veel oudere berichten die de geruchtenmachine op gang houden, zo ook de intentie om dan maar steeds in de pers te verschijnen. Het feit dat Dré Hazes al met 50 meisjes naar bed is geweest, bewijst voor mij alleen al dat hij niet echt goed kan rekenen. Want waar haalt hij de lucht en...
12
8
Public