13
3

They didn't leave me

They didn't leave me In het vorige artikel liet ik jullie zien wat ik met mijn verloren kersster aan het doen was. http://plazilla.com/page/4295159935/please-don-t-leave-me Ik was echter nog niet uitgebladerd en blies ze verder leven in. Een gezicht vormde zich. Eerst in het donker toen in het licht. Een kleurrijk geheel somber ...
10
7
Public

Please don't leave me

Please don't leave me. Het eerste blad in 2015 is geschreven. Het verhaal van de kersster leek gedoofd. Haar bladeren schreven echter een nieuw hoofdstuk aan het begin van dit jaar. Het begon met één enkele blad en al haar kleurrijke patronen, vervolgens vermaakte ik me met het composeren van een stilleven. Slechts wat gevalle...
15
15
Public

Kan ik mijn foto's omzetten in verf?

Schildercursus Ik ben gisteren voor de eerste keer naar een 8 weekse schildercusus geweest. Ik zag foto's van schilderijen langskomen die mij deden denken aan mijn digitaal bewerkte foto's en las dat hij schildercursussen gaf. Dit keer heb ik me ook daadwerkelijk aangemeld. Ik wil proberen om mijn foto's te benaderen in verf. Da...
12
7
Public

She is protecting her son

Ik maak heel wat foto's maar soms ontstaat er een beeld die voor mij tot leven komt. Waarin ik een verhaal lees. Dit beeld komt niet zomaar tot stand al is het niet mijn zoon en kan ik hem ook niet beschermen................................. It's my blue(s) period again What is her story? She is protecting her son with a tear in...
12
10
Public

Knoeien met Candice

Candice plaatste een artikel met bewerkte foto's van zichzelf. Gisteren reageerde ze al op een artikel van mij waar ik foto's had bewerkt. Ze zegt in haar artikel dat ze toch niets aan zichzelf kan verknoeien. Maar Candice ik wil je in dit artikel niet laten zien dat ik het beter kan maar juist laten zien dat als je jezelf door ...
16
14
Public

Digitale fotografie, serie 3 faces

Serie 1, Without a face Serie 2, Body Vanachter de leegte kwamen de gezichten. Serie 3, Faces Kwam deze inspiratie misschien doordat ik ook enkele gezichten achter de schrijvers leerde kennen? Kwam het misschien omdat ik mijn eigen maskers begon af te leggen? Ik weet wel dat in deze periode ook mijn profielfoto wijzigde, een gek...
10
6
Public

Digitale fotografie, serie 2 'body'

Digitale fotografie, serie 1 'Without a face' Digitale fotografie, serie 2 'body' Ik nam iets meer vrijheid en probeerde de serie body. De verschillen tussen de foto's zijn groot. Ik zag etalagepoppen, veel etalagepoppen en legde ze vast om vervolgens hun body kleur te geven. Veel van deze serie zijn uiteindelijk in de prullebak...
11
6
Public