Mens/Dier'..beest

Wat wij ''mensen'' elkaar niet aandoen, elkander vermoorden, vernietigen, beledigen, gewoon elkaar uitroeien. Wat wij 'mensen'' toch voor beesten zijn. Niet te verwoorden. Maar het ergste vind ik dat ik mij vaak schaam, als ik zie hoe de 'mens'' omgaat met de dieren, de natuur, de grond waarop wij lopen, waarop wij leven, het gr...
15
7
Public

STRIJD

Het enige dat ik mij nog herinner van die middag in het bos is het geluid van de zachte wind die door de bladeren werden verdeeld over en in het bos waar ik gewapend met mijn jachtgeweer de strijd wilde aangaan tegen de wolf die nou al 12 kippen van ons had opgevreten. Ik was het nu wel zat. Niets hielp, geen licht in de nachten...
4
3
Public

Ik mis je nog steeds

Dag lieverds. Door een kennis, een die veel om dieren geeft, heel veel om katten, deze kennis heeft mij na lange tijd aan het huilen gekregen. Omdat zij gewoon een artikel schreef over haar katten die zij moest wegbrengen na een mooi leven te hebben gehad. Er kwam zoveel intens verdriet bij mij naar boven toen ik het van haar di...
17
6
Public

Dieren om ons heen

Mens Dier Beest Wat wij ''mensen'' elkaar niet aandoen, elkaar vermoorden, vernietigen, beledigen, gewoon elkaar uitroeien. Wat wij 'mensen'' toch voor beesten zijn....niet te verwoorden. Maar het ergste vind ik dat ik mij vaak schaam, als ik zie hoe de 'mens'' omgaat met de dieren, de natuur, de grond waarop wij lopen, waarop w...
23
13
Public