Pindaketting rijgen, vogels voederen

Pinda kettingen rijgen en vogels bijvoederen. Voor de vogels een noodzakelijkheid, voor de kinderen en menig volwassenen een genot om naar te kijken. Pinda rijgen is een leuke bezigheid voor als de dagen korter beginnen te worden, niet alleen het maken van de pinda ketting maar ook het genot daarna om te zien dat er daadwerkelij...
21
9
Public

De spin-duizendpoot in Frankrijk

De spin duizendpoot Deze kleine roofdieren met vijftien paar poten, lang zoals een spin en het lijf zoals een duizendpoot zien er ongelofelijk vies uit. Deze behoort tot de geleedpotigen en kan ook razend snel rennen. Laten we zeggen dat dat beestje lekker buiten mag blijven en niet naar binnen komt. De spin duizenpoot Ik had er...
36
32
Public

De gierzwaluw een mooie vogel die hulp nodig heeft

Vandaag vond ik onverwachts een baby zwaluw. Ik heb hem mee naar huis genomen en kwam daarna meer over de zwaluw te weten dan ik wist. Baby zwaluw Vandaag liep ik door het dorp naast ons, toen ik een vogeltje op de grond zag zitten of beter gezegd, liggen. Gister vlogen er twee mussen tegen het raam, (die gelukkig daarna weer ve...
20
10
Public