1001 Geboortes

We dragen allemaal de erfenis van het verleden in ons wat er voor gezorgd heeft dat we behoorlijk uit verbinding zijn gegaan met onszelf. We kennen allemaal de drama's, de verslavingen, de herhalingen van onze levenslessen. Is het vandaag de dag nog mogelijk met alle levens mee gerekent om nog compleet in verbinding geboren te w...
6
1
Public

Playing hyde and seek

Playing hyde en seek with myself. Ineens is daar het besef, het inzicht. Hoe ik me heb verzet tegen het loslaten. Ik zat er letterlijk met mijn neus boven op. Ik wilde zo graag dat jij me belangrijk vindt, steeds had ik maar de focus naar buiten gericht…op jou gericht. Hardnekkig weigerde ik de andere kant op te kijken alsof i...
10
0
Public

Als het stormt in mij hou je dan nog van mij?

Als het stormt hou je dan nog van mij? Het stormt in mij en weet niet wat ik er mee moet. Ik lijk alle kanten op te schieten En alsof de duvel er mee speelt gaan mensen me voor de voeten lopen…alles gaat traag en het voelt alsof ik stroop aan mijn kont heb, alsof ze me ineens allemaal moeten hebben. Wat een aantrekkingskracht ...
17
15
Public

We hebben het ANDERSOM te doen

Vluchten ik heb het zo vaak gedaan. Maar steeds meer word ik me er van bewust hoe het in z’n werk gaat. Jarenlang vlucht ik in mijn hoofd..allerlei gedachten die als ik het toesta verhalen vormen..ik wil niet voelen de pijn en wil niet zien het beeld, ik wil niet aangaan de confrontatie..nog niet…projecteren op de gene die m...
20
7
Public

De Rode draad

Accepteren wat er is, het klinkt zo eenvoudig en gemakkelijk maar zo voelt het niet. Ik voel me namelijk boos omdat ik het gevoel heb dat me dingen worden aangedaan, ik voel me geraakt in mijn pijn, ben geneigd dit te projecteren op degene die me hierin triggert want die hou ik daar verantwoordelijk voor. Maar zo werkt het natuu...
15
7
Public

Eerst was er lawaai

Eerst was er lawaai Heel veel lawaai, Ik ging in het lawaai, Lawaai werd rumoerig, Heel rumoerig, En ik ging in het rumoer, Rumoerig werd stilte, Heel stil, En ik ging in de stilte.... In de stilte zag ik mijn ziel, ze lachte naar mij en zei, Hoi, eindelijk ontmoeten we elkaar weer -_- Anastacia 2013
20
7
Public

Oei ik ben gegroeid

Wat ik vooral heb geleerd is, is mens te zijn. Ik had me er volledig mee geindentificeerd. Ik heb geleerd onbewust te zijn. Mijn gevoel te onderdrukken en mijn mond te houden..want ik werd niet gehoord en niet begrepen en niet gezien… ik creerde mijn overtuigingen op basis van hoe ik mijn ervaringen vertaalde ..ik deed hetzelf...
10
10
Public

Geloof ik in een illusie?

illusie? Je bent zo’n duidelijke spiegel…in jou zie ik alles waar ik zolang mijn best voor heb gedaan het niet te te zien. De afstand voelt groter dan ooit. Je kunt goed zonder me je hebt me niet nodig…dat is de spiegel die je me laat zien. Laat ik me nog langer alleen maar raken en sluit ik me vervolgens weer af of open i...
33
11
Public

Waar geloof jij in?

Het is waarin je gelooft. Waar je in gelooft is wat je manifesteerd. Als je genoeg hebt van een situatie in je leven komt er een moment waarop je je gaat afvragen…maar wat wil ik nu echt? Vertel me …wat zijn je verlangens …wat wil je echt. En hoe stel je je voor dat je ze manifesteerd? Wat mij persoonlijk aanspreekt in spr...
23
10
Public