Dwaze duikelingen

Als mijn pen in de lucht dwaze cirkels beschrijft duikelingen maakt met ter afwisseling een speelse looping leun ik ontspannen achterover geen wolkje aan de hemel slechts de tijdelijke sporen van mijn aardse bestaan witte strepen die spoedig worden uitgegumd door het dominante blauw Als dan de ganzenveer dwarrelt in de richting ...
7
2
Public

Hakken klakken

terwijl mijn hakken klakken over de Utrechtse straatstenen pik ik ongewild het ritme van de straatmuzikant op zijn accordeon dwingt mijn loopkadans als een marionet gehoorzaam ik aan de zoete klanken vervloek het opgelegde tempo mijn eigen volgzaamheid kan ik anders? is er een keus? ben ik werkelijk zo licht beïnvloedbaar? tege...
6
8
Public

Passie klopt mijn hart

Passie klopt mijn hart dat gretig woorden verteert, zin waant zich kampioen letters dansen hun eigen spel en ergens in de eindeloze brij van pretentieloze rijmelarij schuilt het geheim van de waarheid over het paard getilde werkelijkheid stijgt op de hete schroeilucht stilt niet mijn honger noch lest mijn dorst naar intrinsieke ...
2
2
Public