DIEVEN IN DE LUCHT.

Zonet zag ik en reportage van het nieuws op de Belgische televizie welke me toch wat verbaasde over de vindings rijkheid voor het plegen van diefstallen regionen,en dit dan wel geregeld vanuit Oostblok landen. Deze diefstallen worden dus geregeld vanuit het buitenland zijnde Oosblok landen,waarbij de daders per vliegtuig afzakke...
0
0
Public

Verleiding door tieners

lk ben nooit fe man geweest welke om feiten van welke aard ook zou gaan liegen ,dus ook niet over sekseueel getinte ervaringen welke ik mee heb gemaakt en waarvan volgend verhaal er een van is. Ach ja zelfs ik ken die mannen welke als het er op aankomt gaan liegen over hun hedendaagse seksueele ervaringen,dit komt dan meestal do...
0
0
Public

Parijs schrok wakker

Wat in Parijs gebeurde heeft ons allen wakker gemaakt,en we zullen het er met zen allen wel over eens zijn dit niet kan,zodat nu en stroom van minachtig en veroordelingen de wereld voeden met nog meer afschuw en haat tegenover deze wat we noemen radicalen. Voor ik verder ga moet ik eerst duidelijk stellen ook ik dit soort van ge...
2
6
Public

HUN DROMEN ACHTERNA

Neya en jonge vrouw van 22 jaar studeert rechten aan de universiteit van Hong kong,geen gemakelijke taak als je weet dat Neya haar studie's betaalt door na haar les uren te gaat werken in een sorteer fabriek van glas,en baantje welke ze heeft weten te bemachtigen door deels haar lichaam in de strijd te gooien en het zeg maar te ...
2
1
Public

DEURWAARDER MET LOOD VERZWAARD

Zijn de groeiende mogelijkheden tot het aankopen van allerlei goederen nog wel verandwoord....dat is de vraag welke we ons zouden kunnen stellen als we hedendaags het aanbod van die goederen bekijken en vooral de voorwaarden van aankoop welke zo verleidelijk zijn er veel mensen boven hun koopkracht aankopen,zodat deze in en fina...
4
2
Public

Eigen bloed (1),,,naar waar gebeurde feiten

....De realiteit had de wellust van twee jonge lichamen verdreven en maakte nu plaats voor vraagtekens die daarbij en inwendige iritatie schepte zodat de verwijten welke al en tijdje aan de gang waren tussen het jonge stel nu ook zorgden soms dagelange stilte alsof beiden doof-stom waren...soms bleek het net of geen van beide el...
2
3
Public

Waar zijn men Plazilla vrienden

LAAT IK MAAR EERST SCHRIJVEN DAT IK HET WEL WEET,... IK HET ALLEMAAL AAN MEZELF HEB TE DANKEN EN AL WAS HET DAN NIET MEN BEDOELING WAS HET ALTIJD VANUIT DAT GEENE WAT ME HET MEEST BEZIG HIELD DAT IK HIER BEN BEGINNEN SCHRIJVEN OP PLAZILLA. HIERBIJ WAS DAN WEL DE GEDACHTE DAT JULLIE ME ZOUDEN BEGRIJPEN EN DAT IK VANUIT DAT BEGRIP...
8
7
Public

Ben ik nog bij de levenden.

DAGEN WERDEN MAANDEN ...JAAR...TOT NU BIJNA TWEE JAAR LEEF IK NU AL ZONDER ECHT TE LEVEN EN IK MEZELF DAN DE VRAAG STEL OF IK NOG WEL ONDER DE LEVENDE BEN ? HET IS ALSOF ALLES AAN MEZELF VOORBIJ GAAT ZONDER DAT IK HET BEWUST MEEMAAK OF DEEL NEEM AAN HET GEBEUREN,NIEMAND MIST ME...NIEMAND VRAAGT ME WAT EN EEN GESPREK MET IEMAND M...
3
1
Public

O God ...laat me aub vrij

Ik kan het niet ? de angst bekruipt mij als ik er aan denk,het is zelfs zo erg dat als ik er aan denk zo te moeten leven men buik begint te branden zodat ik al enkele minutEN LATER NAAR HET TWOILET MOET HOLLEN. Het geeft natuurlijk allemaal te maken met het feit hoe ik ben opgevoed ,hoe ik dan later door het leven ben moeten gaa...
4
3
Public