Een betere wereld begint bij... Een economie die het maatschappelijk belang dient.

In voorgaande artikelen kwam een vernieuwd politiek systeem en het belang van gratis onderwijs aan bod als voorwaarden voor een 'betere' wereld. Wat 'beter' is? Een wereld waar voor iedereen plaats is, waar niemand buiten de boot valt. Naar mijn mening is er meer nodig voor deze 'verbeterde' wereld. Zo zijn gratis zorg en gratis...
17
37
Public

Een betere wereld begint bij.. Een verbeterde structuur van een Democratische Rechtstaat bestuur

Dit artikel is net als http://plazilla.com/page/4295168135/een-betere-wereld-begint-bij-onderwijs-en-educatie onderdeel van een reeks. Onder het mom van: 'Een betere wereld begint bij je zelf!' plaats ik in deze Zilla een aantal artikelen. De totale som van deze artikelen zou een 'ideale maatschappij' moeten weergeven waar voor ...
6
16
Public

Een betere wereld begint bij... Gratis Onderwijs en Educatie?!

Inleiding Iedereen maakt zich er wel eens schuldig aan: Klagen. Of dit nou om het weer gaat of over de politiek, klagen hoort erbij. Ik probeer niet te klagen, al merk ik dat dat nog niet zo gemakkelijk is. Het overgrote deel van mijn omgeving klaagt namelijk dagelijks, waardoor ik merk dat ik het zelf ook nog steeds doe. Als ik...
12
7
Public