Denk 2 keer na!!

mensen denk 2 keer na voor je stappen onderneemd. Boys in de klas die snapte nie. Stoer gepraat ma veel verdriet. Tijdens de pauze alleen met een beat. Geen computer voor nieuwe muziek Niemand die het snapte. Far away van de gedachte. Twas nie te verwachte. Opa was boven op hem aan et wachten. Niemand die beneden om em gaf. Paar...

Creatieve ik :)

Kwerk me kapot voor een beetje money. Ja ik wil meer doney. Iedereen doet flex maar niemand is bundy. Niemand doet real okal zegge ze vanwel. Broeder ik zie je ogen wat er telt. Er staan euro tekens waar je ogen moet zijn. Je moeder houd haar groot ze ziet je nog as klein. Je hangt met de grote boys Snachts op et plein. Je kan e...

Weg naar succes

Net zoals jullie ben ik van nul moeten beginnen. Ik had geen vrienden, kreeg geen herkenning en had geen geld. Maar op korte tijd heb ik alles op een andere boeg kunnen gooien. Waarschijnlijk denk je nu; weeral zo een artikel dat geen ene moer uitdoet, maar lees en leer van mijn ervaring. Als kind zijn mijn ouders gescheiden en ...