Mooie rozen: mooie foto en afbeeldingen van de roos

Vandaag 6 november 2013 heb ik nog mooie foto's gemaakt van bloeiende rozen en andere bloemen. Voor de tijd van het jaar staan ze er nog mooi bij. Liefhebbers mogen deze foto's gerust gebruiken op hun website, plaats wel even een linkje naar mijn artikel aub !! Mooie rozen: mooie foto en afbeeldingen van de roos De gele roos De ...
10
6
Public

De roos: foto van de roos rode rozen witte rozen

Dit jaar heb ik weer heel wat foto's gemaakt van rozen, mijn voorkeur gaat uit naar roze rozen, maar de andere foto's zijn ook heel mooi vind ik. De roos: foto van de roos roode rozen witte rozen en gele rozen Overal waar ik rozen zie wil ik graag foto's maken, wat ik er mee doe en kan weet ik eigenlijk niet maar ik heb verhoogd...
12
6
Public

Natuur in Oostenrijk: bloemen planten en dieren natuur foto's

Wandelen in de bergen van Neder Oostenrijk met in dit artikel de foto's die ik zelf gemaakt heb. Door laag hangende wolken zijn de foto's wat grijs, maar later brak de zon door en zijn er ook zonnige foto's. Mocht iemand namen weten van deze planten dan zal ik ze bij plaatsen. Natuur in Oostenrijk: tuinen bloemen planten en dier...
12
8
Public