Makkelijk afvallen

Hallo beste Lezers Veel mensen hebben last van overgewicht en dat is natuurlijk niet niks en dus vandaar dacht ik om een artikel te gaan schrijven dat u kan helpen bij het verliezen overbodige kilo's. Vaak komt het door ongezonde levensstijl, slechte eetgedrag en te weinig lichamelijke beweging of in sommigen gevallen door het g...
0
0
Public

Een irritatie minder dankzij me oude dienblad

Hallo Beste Lezers Iedereen kent het volgens mij wel , de Tabak Veel mensen roken dagelijks tabak en iedereen moet het zelf weten of hij wel of niet rookt. maar als je tabak rookt dan betekend het ook wel eens kan knoeien , met as of met losse plukjes tabak , en veel mensen hebben daar kennelijk last van , want ik ken dat soort ...
2
0
Public

Dieren voeren met oud brood met een

Hallo Beste Lezers Wie kent het niet ," Oud brood aan endjes geven in de park " Het is hartstikke leuk en veel mensen doen het . kinderen vinden het hartstikke leuk, het is goed voor de hongerige dieren en etc etc. maar voor deze bezigheid heb ik een toegevoegde waarde want iedereen dat dieren met brood voert , gebruikt daar voo...
3
0
Public

Senseo apart ontkalken

Hallo Beste Lezers Vrijwel iedereen in Nederland heeft een Senseo koffie zet machine en zo nu en dan moet Senseo koffie zet machine ontkalkt worden. Tegenwoordig bestaan er best veel ontkalking- middelen op de markt en tot nu toe heb ik verschillende varianten gebruikt . maar wat het me opviel is dat deze reinigingsmiddelen niet...
2
2
Public

Fruitvliegjes vaal zelf maken

Hallo Beste Lezers Vrijwel iedereen kent ze wel de irritante fruitvliegjes. Ze komen overal vandaan, eerst zie je er een of twee rond vliegen en voor dat je het weet heb je soms tot wel 100 vliegen thuis . en omdat ze mij irriteren heb ik een fruitvliegjes val gemaakt dat ik met u wil delen. Tegenwoordig kun je bij meerdere wink...
6
2
Public

Zwerf afval probleem gezamenlijk oplossen

Hallo Beste Lezer Er zijn veel dingen dat me blijven ergeren en op nr.1 staat zwerf afval Tegenwoordig zijn er veel mensen dat zich inspannen als individu of in grotere getalen. en wat dat betreft heb ik paar tips dat kunnen er voor zorgen dat we deze problemen kunnen aan pakken waar bij we achter af in een schonere omgeving zul...
2
0
Public

Barbaarse Traditie dat steeds blijft voor komen

Hallo Beste Lezers Tegenwoordig veel landen voeren oorlog , daar is iedereen met me mee eens geloof ik... Maar deze gedraag zie ik als een gewoonte dat Lijkt wel op een traditie en na mijn mening is het een barbaarse traditie waar een einde moet aan komen want : mijn oma heeft oorlog mee gemaakt nu : Het lijkt er op dat mijn moe...
4
0
Public

Tips dat je helpen om te stoppen met blowen

Hallo Beste Lezers Tegenwoordig veel mensen willen stoppen met blowen. Soms willen mensen zelf stoppen en soms wordt het door een andere persoon opgelegd . In princiep is daar niks miss mee , om te gaan stoppen met blowen want uiteindelijk het gaat om je gezondheid en soms kom je daar door in finacielle problemen. Want tjaa... b...
2
0
Public

Voordelen van een grote wekelijkse schoonmaak

Hallo Beste Lezers Tegenwoordig iedereen kent het , deze nare klusje dat heet schoonmaken. maar wat dat betreft schoonmaken het is eigenlijk beter voor je eigen gezondheid en daar is iedereen met mee eens , tenminste dat denk ik . en wat betreft het schoonmaakwerk deze heb ik na mijn mening, stuk makkelijker voor me zelf gemak d...
3
5
Public