Muziek van jaren 60-80

Ik hou van muziek van jaren 60 tot en met 80 jaar. Maar iki heb ook niets tegen de niuwe muziek rapp of funky. Maar ik ben old fashion, Elvis Prisley, Roy Orbison, Dan Hartman, Tina Turner, Bony Tyler, Lionel Richey, Don Jonson, Leonard Cohen etc, meeste zangers zijn al lang dood, maar hun muziek leeft nog in vele luistenars, ee...
10
2
Public

Hoe kan je deelnemen aan de zilla de muzieksmaak van de plazillianen?

Ik wil graag dat iedereen een artikeltje schrijft in de Zilla 'Muzieksmaak van de Plazillianen". Ik heb dan ook veel mensen reeds een uitnodeging gezonden. Wil je ook meedoen en je hebt nog geen invitatie gekregen? Stuur een Berichtje naar No-Apologies (http://plazilla.com/profile/noapologies) Je krijgt dan wel een invitatie. Ve...

Eminem - The Rap God

Zoals velen luister ik naar zeer veel muziek. Ik luister amper naar de radio op zich maar als ik een zender zou kiezen is dit m'n top 3: 3) Q-Music (Jammer dat ze pop liedjes teveel draaien op een dag) 2) Joe FM (Goede zender met zowel pop muziek als oudere pop muziek) 1) Nostalgie (Zender met liederen van al een poos geleden. O...