Snelste ijshockey goal ter wereld

Het snelste ijshockey doelpunt staat op naam van de Deen Per Olsen. Hij scoorde op 14 januari 1990 2 seconde na aanvang van de wedstrijd. Hij speelde de wedstrijd tegen Odense in de Deense eerste divisie. - Lees ook de hardst geschoten ijshockey puck ter wereld.- Bekijk hier andere leuke wereld records!
0
0
Public

Hardste ijshockeyschot ter wereld

Het hardst en snelst geslagen ijshockeyschot ter wereld werd geslagen door Denis Kulyash uit Rusland. Hij sloeg de puck tijdens de Allstar skills competition met 177,5 kilometer per uur. Dit deed hij op 5 februari 2011. - Lees over het snelste ijshockey doelpunt ter wereld- Bekijk hier andere leuke wereld records!
0
0
Public

Langste vlucht met helium-ballonen ter wereld

Het wereld record voor het langst in de lucht vliegen door middel van helium-ballonen staat op de naam van Jonathan Trappe. Hij vloog 13 uur en 37 minuten in de lucht boven North Carolina (VS). De afstand die hij aflegde tijdens zijn vlucht was meer dan 175 km! Tevens bereikte hij een hoogte van 2.278 meter. Voor deze vlucht had...
2
0
Public

Beste worp papieren vliegtuigje ter wereld

Het wereld record voor het verst gooien van een papieren vliegtuigje staat op naam van Stephen Krieger. Op 6 september 2003 gooide hij zijn vliegtuig maar liefst 63,19 meter ver. Dit deed hij in een hangar vlakbij Washington. - Bekijk hier de video van Stephen Krieger!- Bekijk hier andere leuke wereld records!
2
0
Public