Aanvulling rapportage

Aanvulling rapportage. X. vroeg mij waarom ik bel eruit had getrokken van de week. Ik zei dat ik moeite had met bewoners die mij lastig vielen en dat ik dingen niet kan uiten zoals grenzen aangeven omdat ik gepest ben en op school en daarom mijn gevoelens niet kan laten zien resulterend in ook grenzen niet kunnen aangeven. (Ik w...
2
0
Public

Beatrix

Beatrix. Je staat waar je staat door wat je hebt meegemaakt. Het mag niet baten; Ze zullen over me blijven praten. Verhalen van het verleden aangedikt met leugens die mij achtervolgen tot in het heden. Er is één roddelaarster die mij het meeste raakt Ik vraag mij af of zij dan zo weinig heeft meegemaakt. Ik betaal haar met gel...
2
0
Public

Vervolg op The adventures op de BW

Lees eerst deze: http://plazilla.com/page/4295167710/de-avonturen-op-bw-de-beschermengel-bijna-compleet Vervolg 1: Ik had het dus de volgende dag willen vertellen aan die gemailde bewoners dat het een geintje van mij was. Maar de volgende dag, ik lag nog op bed, kwam daar het lokatiehoofd op bezoek met de wijkagent met de beschu...
0
0
Public

Vragen aan de psych

Over een opgenomen gesprek met iemand: Vraag aan de psych: Ter inleiding : De afgelopen 4 weken kreeg ik een vreemd gevoel over G., de H.H. Ik werd ook heel bang voor haar. Ik had het gevoel dati k mijn gesprekken met haar stiekem moest opnemen. Ik wist alleen niet waarom; maar nu wel! Ik HEB 4 gesprekken opgenomen en ben blij d...
2
0
Public

Afscheid Arne

Arne heeft al jaren een scooter..... Met Arne op de scooter. Met Arne op de scooter 2 (Lang). Tekst: Onze Arne, altijd goed geluimd; Onze Arne: Nog nooit een werkdag verzuimd. Op het werk gaat het van ploeter ploeter ploeter, Maar daarna is het een ritje terug naar huis op de scooter!: Allemaal zingend: Toeter toeter toeter toet...
2
0
Public

The name is Jones....

The name is Jones....Pina Jones.....
0
0
Public

Hoe moet ik iets loslaten?

Als het leven niet eerlijk voor je is, bedenk dan : Het kan altijd erger en....Wat is wel eerlijk in deze wereld. Blijf niet steken op dat iets niet eerlijk is want zo kun je niet door met je leven en kun je dingen niet afronden. Door te beseffen dat heel veel dingen in het leven niet eerlijk zijn kun je sommige dingen beter los...
2
2
Public

De avonturen op BW De BeschermEngel bijna compleet

Uittreksel Manuscript.: http://plazilla.com/page/4295136496/alle-in-dit-manuscript-voorkomende-namen De onderbuurvrouw heeft destijds mijn woonplaats bekend gemaakt en de echte namen. Wij hadden ruzie en ze ging als volgt tijdens die ruzie te werk: Zie hier hoe die onderbuurvrouw te werk ging: Klik daarvoor hier. De avonturen op...
0
9
Public