Het leven is als een bloem

Het leven is als een bloem Leven….. een klein eenvoudig woord klein en kwetsbaar Toch heel belangrijk in de ogen van mensen Door de ogen van mij Zie ik het leven als kwetsbaar iets broos wat je nodig hebt Het leven is als een bloem Het begint klein Maar na verloop van tijd Toont het zijn ware kleuren Je kijkt naar de witte maa...

De Krankzinnigheid van de Mensheid

De Krankzinnigheid van de Mensheid De mens is zelf krankzinnig Som zelfs zwakzinnig We vergiftigen onze eigen planeet En zijn inherent aan onze daden Dier en mens zijn in gevaar Sommigen zelfs al uitgestorven Mensen zien het niet De verbondenheid is weg We zuigen de aarde leeg Halen alle vruchtbaarheid weg Slaaf kinderen werken ...

DE WEDLOOP VAN ONS LEVEN

DE WEDLOOP VAN ONS LEVEN Iedereen heeft zijn unieke kleur Die eigen is en perfect Iedereen heeft geheimen Verborgen gedachten en talenten Van troost en geruststelling Van aandacht en genegenheid Iedereen is een uniek kunstwerk Met favoriete liedjes en plekken Iedereen voelt op zijn eigen manieR Heel intens strak rond het hart We...

De Helpende Hand

De Helpende Hand Handen in alle vormen en maten Chirurgen die je opereren En vriend die je knuffelt Een gedachte die je kalmeert Stuur een druppel van vriendelijkheid Creëer blijde gezichten Stuur en druppel liefde En voel een liefdevolle omhelzing Stuur wat hoop Naar diegene die het nodig hebben Stuur geloof tezamen met een ge...

Het gevecht met mijn bikini

Het gevecht met mijn bikini Mijn kleurrijke bikini en ik hadden ruzie vandaag de strikken als rosé fettucini knelden steevast in mijn maag Ik had hem groter in herinnering of zijn er kilo´s bij mij erbij Ik duw en trek elke keer meer en dit maakte mij absoluut niet blij Ik hield mijn buik in rekte mijn rug ging liggen op mijn ...

Waarheden van een leugenaar

Waarheden van een leugenaar De waarheden van een leugenaar zijn glad Woorden rollen van zijn gemene tong Misleiding door gladgestreken woorden Het verdraaien van de maximale waarheid Luegenaars leven in een wereld van pretentie Creeren paden van onvoorstelbare bedrieglijkheid Leugens overschaduwen alles wat dierbaar is vervloekt...

Een Mooie Herinnering

Een Mooie Herinnering Sluit je ogen en denk aan de wereld.Aan de wereld met de mensen die je liefhebt, die je in je leven hebben geholpen, die er voor je zijn en die je helpen je weg te vinden. Indien je moeilijkheden hebt trek je zelf terug uit de schaduw en zoek het licht op van de zon. Indien je altijd je zelf blijft en je ze...

Herinneringen in een Kruikje

Herinneringen in een Kruikje Ik stop in mijn kruikje een blijvende vriendschap ontstaan uit een gedeelde fles wijn De foto´s van de picknick jij en ik helemaal allen verliefd op elkaar en op de wereld Ik stop in mijn kruikje de pure perfectie van het leven waarin mijn jeugd zich ontvouwt Kinderen een geschenk van boven liefde e...